Brandul de fashion Twinset va fi disponibil in Mamaia, acesta deschizand un magazin incepand cu data de 26 aprilie, in cadrul Hotelului Nyota. La deschiderea noului magazin sunt asteptate peste 300 de persoane, printre care influenceri precum Andreea Retea si Irina Fodor.

Iubitorii de moda vor fi intampinati cu colectia de vara senzuala si feminina, cu o selectie beachwear inspirata de calatoriile exotice, cu accente stralucitoare.

Grupul ALCA Fashion este detinatorul francizei si cel care s-a ocupat de extinderea brandului italienesc in Romania, acesta deschizand primul magazin in 2017, in Baneasa Shopping City.

Compania TWINSET a fost fondata in Carpi, Italia in 1987 de catre Simona Barbieri si Tiziano Sgarbi. Brandul produce si vinde imbracaminte de lux, incaltaminte si genti de mana, dar si accesorii. Produsele sale sunt distribuit prin intermediul a 80 de buticuri si magazine de franciza, in Italia, Europa, Rusia si Orientul Mijlociu, precum si prin intermediul on-line.

Colectiile sunt concepute pentru o femeie sofisticata si cu un caracter puternic in acelasi timp. Hainele sunt destinate unei femei care se joaca cu feminitatea ei prin combinarea aplicatiilor romantice, cum ar fi paiete, tul si broderie, cu accente impresionante si materiale mai indraznete, inclusiv jeans si piele.