832a85a14aa901ec1f4f696d767dec96Specialist: “Mediul de afaceri trebuie sa racordeze la epoca Social Media”

Pentru dezvoltarea mediului de afaceri din Romania, specialistii sunt de parere ca antreprenorii si persoanele aflate in functii de conducere sunt nevoiti sa-si adapteze strategia de afaceri in functie de evolutia tehnologica actuala. In acest context, Centrul educational Dynamic Training Solutions continua, si in luna august 2015, proiectul national de training si formare profesionala “Managerii Romaniei performante”, menit sa-i ajute pe specialistii in management, comunicare, vanzari, HR, logistica, supply si marketing sa comunice mai eficient cu publicurile lor tinta.

In cadrul proiectului vor avea loc 18 de cursuri si seminarii open care au ca obiective principale atingerea tuturor aspectelor esentiale de care are nevoie un bun manager sau profesionist in domeniul marketingului, comunicarii si relatiilor publice. Activitatile de formare vor avea loc in Bucuresti, Brasov, Bran, Eforie Nord, dar si in localitatile din Bulgaria: Balcic si Nisipurile de aur.

“Am continuat activitatile de formare si in luna august deoarece s-au inregistrat rezultate foarte bune de la lansarea acestui proiect national de educatie. In cadrul cursurile de formare, la care au participat numerosi oameni de afaceri si specialisti, ni s-a demonstrat ca mediul de afaceri din tara noastra are un potential foarte mare de progres, iar specialistii nostri pot concura, fara probleme, cu cei din companiile din restul Uniunii Europene. Totodata, cred ca este foarte util sa reamintim ca mediul de afaceri trebuie sa se racordeze la rigorile noilor tehnologii si la influenta foarte mare pe care o genereaza Social Media in business. Astfel, cursurile din august le-am centrat si pe subiecte ce tin de modalitati de comunicare organizationala si profesionala in retelele sociale online, fie ca vorbim de Facebook, Twitter sau LinkedIn”, declara Catalin Lazar, managerul proiectului educational “Managerii Romaniei performante”.

Activitatile din cadrul programului national sunt urmatoarele:

  • Bucuresti – 7-8 august 2015, cursurile cu temele “Customer Care. Relatia, fidelizarea si orientarea spre client” si “Managementul conflictelor”; 14-15 august, cursul cu tema “Aptitudini esentiale de vanzari – cele 20% aptitudini ce produc 80% din vanzari”; 21-22 august, cursurile cu temele “Importanta legislatiei muncii in contextul organizational pentru HR” si “Marketing si vanzari in relatia B2B”; 28-29 august, cursurile cu temele “Managementul situatiilor conflictuale cu clientii” si “Castigati clientii prin telefon – abordarea telefonica a clientilor”
  • Brasov – 7-9 august 2015, cursul cu tema “Abilitati de coaching pentru manageri, sefi de compartimente in dezvoltarea angajatilor”;
  • Bran – 7-9 august, cursurile cu temele “Managementul Stocurilor si Depozitelor” si “Social media – Cand imaginea conteaza – curs aplicat de folosire eficienta a instrumentelor online”; 14-16 august, cursul de “Management de Proiect. Managementul proiectelor”.
  • Eforie Nord – 14-16 august 2015, cursurile cu temele “Folosirea eficienta a Fiselor de Post – Implicarea practica in strategia de Resurse Umane” si “NLP (Programare Neuro Lingvistica) in Dezvoltarea Manageriala si Personala”; 28-30 august, cursul cu tema “Tehnici de Influenta si Persuasiune cu integritate”.
  • Balcic (Bulgaria) – 21-23 august, cursurile cu temele “Management Operational” si “Managementul Timpului si Stabilirea Prioritatilor”
  • Nisipurile de aur (Bulgaria) – 27-30 august, cursurile cu temele “Comunicare organizationala, Abilitati esentiale de comunicare si soft skills” si “Tehnici de luare a deciziilor si rezolvare a problemelor. Luarea deciziilor”.

Cei interesati se pot inscrie pe website-ul oficial al proiectului “Managerii Romaniei performante”, www.training-info.ro.