Femeile din Romania sunt mai independente ca niciodata, iar multe dintre ele si-au luat inima in dinti si au patruns in dura lupta din mediul de afaceri, pana mai curand dominata de barbati. Succesul romancelor a fost atat de mare incat acestea s-au unit intr-o comunitate nationala care inglobeaza peste 6.000 de femei de afaceri, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, la conferinte din Romania, Portugalia si Marea Britanie.

ELITE Business Women

Este vorba de ELITE Business Women, o retea nationala care a reunit cele mai performante femei-antreprenor din Romania si care incurajeaza, prin intermediul conferintelor, workshop-urilor si training-urilor, si alte doamne sa isi valorifice ideile in afaceri.

Mai mult decat atat, ELITE Business Women a lansat, la inceputul anului 2017, “Media Kit pentru IMM-uri”, un proiect unic in Romania, menit sa promoveze, atat la nivel national, cat si international, afacerile autohtone conduse de reprezentantele sexului frumos. Proiectul reprezinta un instrument de promovare online, care inglobeaza actiuni precum e-mail marketing, crearea de continut pentru articole de promovare in online, promovare targetata prin Social Media si in motoare de cautare, testimoniale si bannere de promovare online. Prin intermediul acestui proiect, beneficiarii vor avea acces la un public format din antreprenori, manageri, freelanceri, persoane in functii de conducere in companii multinationale, vor primi consultanta gratuita si un plan de promovare online si offline din partea organizatorilor.

“Elite Business Women este o dovada vie a faptului ca promovarea targetata in online si in offline iti creste afacerea, iti creeaza o identitate si, in cele din urma, un brand personal si al companiei. Online este viitorul, legaturile online au devenit la fel de comune precum contactul telefonic, prezenta in acest mediu fiind o carte de vizita a companiei” afirma Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Femeile-antreprenor se pot afilia retelei Elite Business Women si pot deveni beneficiari ai proiectului “Media Kit pentru IMM-uri”, accesand website-ul www.elitewomen.org.