• Trei evenimente sportive in aer liber, in Bucuresti, Brasov si Mamaia, in perioada iunie – august 2016
  • 41 de demonstratii sportive sustinute de 64 de instructori locali si internationali
  • 700 de persoane au beneficiat de teste medicale gratuite
  • Aprox. 100 de voluntari in cele 3 orase
  • 4 cauze caritabile sustinute de Fundatia Telekom Romania

In perioada iunie – august 2016, Telekom Romania in parteneriat cu SmartAtletic si Getfit a organizat cea de-a sasea editie a festivalului de miscare si sport „Cea mai mare ora de sport” in Bucuresti, Brasov si Mamaia. In total, peste 37.000 de persoane din 16 orase si din Bulgaria au luat parte la clasele de sport, ca participanti activi sau sustinatori. La organizarea evenimentului si-au adus suportul aproximativ 100 de voluntari.

„Am sarbatorit a sasea editie a festivalului de miscare si sport «Cea mai mare ora de sport». Impactul proiectului si numarul de participanti au crescut de la an la an, ceea ce ne determina sa continuam campania noastra pentru un stil de viata sanatos – Miscarea face bine!”, afirma Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

In cadrul festivalului „Cea mai mare ora de sport” au avut loc 41 de demonstratii sportive, precum: RealRyder – biciclete, OneKor NRG, Step aerobic, Zumba, Steel Combat, Steel Tonic, Kangoo Dance, Zumba latino, TotalGym – Functional Training, Nirvana Fitness, Yoga, Fight Klub Khai Bo, Fit Girls, TotalX30 Aerobik, Pump Circiuit Training, Rebound AAS, FreeStyler, Boot Camp, Shooting Gate pentru pasionatii de fotbal si campionat de volei pentru amatori. Sesiunile au fost sustinute de 64 de instructori renumiti la nivel national si international.

Pentru cei mici au fost organizate TriKids – concurs de cros, duatlon si family fun run si Kids BikeSchool – zona speciala de poligon, unde au invatat, alaturi de instructori specializati, tehnici de mers pe bicicleta si reguli de circulatie si de siguranta in trafic.

Aproximativ 1000 de alergatori de toate varstele au contribuit la obtinerea unui nou record mondial pentru “Cei mai multi oameni care au alergat 100 de metri intr-o stafeta de 12 ore (outdoor) ”, conform World Record Academy. Acestia au alergat in total 154 de km intr-un interval de 12 ore in cadrul evenimentului din Bucuresti. In plus, pentru fiecare participant inscris la stafeta, Fundatia Telekom Romania a donat cate 1 Euro pentru sustinerea cauzelor caritabile asociate evenimentului – Galantom, Scoala de Valori si Magicamp. La Brasov a fost organizat Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe de 4 km si de 7 km, iar pentru fiecare participant care a alergat la cros Fundatia Telekom Romania si Smart Atletic au donat cate 4 euro Fundatiei Hospice Casa Sperantei.
Tot in cadrul acestui proiect, Telekom Romania si Asociatia S.U.P.R.A au continuat programul “Emotiile nu sunt de mancare” pentru 50 de copii cu probleme de greutate si parintii acestora, cu scopul de a identifica emotiile din spatele dezechilibrelor ponderale, recunoasterea situatiilor de supra-alimentare cu substrat emotional si promovarea unor mecanisme sanatoase.

De asemenea, au fost oferite gratuit teste medicale generale si sfaturi nutritionale pentru mai mult de 700 de persoane, iar participantii au beneficiat pe toata durata evenimentului de hidratare cu apa, sucuri naturale si alimente sanatoase.

„Cea mai mare ora de sport” se desfasoara sub umbrela campaniei „Miscarea face bine” powered by Dolce Sport, lansata in anul 2011.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii inovatoare, fixe si mobile, pentru o comunitate extinsa de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

In 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil intr-o forma simplificata, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii. MagentaONE inseamna un singur Call Center, o singura factura, o singura aplicatie MyAccount (inclusiv o aplicatie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania si-a consolidat pozitia de lider in furnizarea de solutii complete de telecomunicatii si IT&C pentru companiile din Romania.

Telekom Romania este prezenta pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania.

Telekom este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial in industria telecomunicatiilor, cu peste 156 milioane de clienti pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe si peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent in peste 50 de tari si are circa 225.000 angajati la nivel mondial.

Despre Fundatia Telekom Romania

Fundatia Telekom Romania este o organizatie non-profit care sprijina diferite categorii de persoane aflate in situatii speciale, cauze sociale, copii diagnosticati cu boli grave, tineri talentati si raspunde apelurilor umanitare in cazul calamitatilor naturale. Fundatia Telekom Romania se implica activ in identificarea oportunitatilor, dar si in rezolvarea situatiilor sociale dificile care apar in comunitate.

Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, este prezenta pe piata audiovizualului din Romania din 2010. In timp, continutul Dolce Sport a fost transmis pe patru canale SD (Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 si Dolce Sport 4) si doua HD (Dolce Sport 1HD si Dolce Sport 2HD). Programele acestora pot fi urmarite si prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile sau prin intermediul aplicatiei Dolce Sport.

Despre smartatletic

Fondat in 2004 de Ioan Stoica, fost ciclist in echipa de aur a Romaniei si Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a inceput ca o asociatie sportiva. In 2011 a devenit agentie de evenimente sportive, asociatia fiind activa in paralel. Membrii fondatori au hotarat sa se implice in dezvoltarea sportului de masa prin organizarea de evenimente si educarea oamenilor in spirit sportiv.