Conferinta Helen Doron English

Peste 20 de profesori de top ai centrelor internationale Helen Doron English din Bucuresti, Braila, Constanta, Galati, Bacau si Focsani, s-au reunit, vineri 1 septembrie, la Braila, unde a avut loc Conferinta Nationala Helen Doron English.

Inovatiile internationale din domeniul educatiei, precum si noutatile metodologice privind predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti au stat la baza discutiilor dintre profesorii si antreprenorii din domeniul educatiei. Totodata, au fost lansate cursuri noi pentru gradinitie (Nat and Friends si Polly Follows the Stars), cursuri noi pentru teatru in limba engleza (A Tale of Two Tails) si cursuri aprofundate pentru pregatirea adolescentilor pentru examenele internationale de limba engleza, precum Cambridge (cursul Teen Success, nivelul B2 in cadrul european comun de referinta pentru limbi straine).

Pe langa prezentarea noutatilor, profesorii angajati ai centrelor internationale Helen Doron English din Romania au participat si la un training organizat de un cunoscut formator in domeniul didacticii limbii engleze, care a sustinut sedinte de formare in peste 20 de tari.

“Profesorii de limba engleza din centrele din Romania sunt foarte bine pregatiti, insa anual trebuie sa ii tinem la curent cu cele mai noi metodologii si produse educationale, pentru a se adapta la noile cerinte ale momentului si ale viitorului. Si anul acesta am avut onoarea de a-l avea alaturi pe unul dintre cei mai buni traineri pentru limba engleza si ne dorim ca profesorii nostri sa implementeze noile practici in activitatea lor. In acelasi timp, am reusit sa implementam un nou concept de educatie in sistemul romanesc, si anume educatie prin invatare distractiva, deoarece studiile internationale au demonstrat ca prin activitati antrenante, pe placul copiilor, acestia pot invata mult mai repede si mai eficient”, declara Stefania Filip, Master Francizor pentru Helen Doron English Romania Sud-Est.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.