brianlorandBrian Tracy, legendarul trainer care a consiliat in afaceri companii internationale precum Ford, Coca-Cola si IBM, s-a intalnit cu peste 400 de antreprenori si manageri romani la Cluj-Napoca. Trainerul a vorbit despre puterea oamenilor si a companiilor de a schimba un sistem.

“Liderii au o viziune clara despre unde vor fi in 3, 5 sau 10 ani. Aceasta viziune trebuie sa fie simpla si inspirationala, ca oamenii sa o inteleaga si sa o urmeze alaturi de tine. Daca oamenii din firma nu te urmeaza ca lider, fie inca nu ai invatat sa fii un lider autentic, fie viziunea ta nu e suficient de clara, de simpla sau inspirationala”, le-a spus Brian Tracy oamenilor de afaceri romani.

La 72 de ani, Brian Tracy are peste 5 decenii de experienta in studiul cresterii profesionale si a leadershipului. Este autorul a 65 de carti traduse in 42 de limbi si a creat o frumoasa comunitate de antreprenori din intreaga lume, care se dezvolta si invata despre cresterea unei afaceri. Totodata, a scris o carte si impreuna cu antreprenorul roman Lorand Soares Szasz despre principiile unei vieti simple, dar de succes.

In cadrul aceluiasi eveniment, care a avut loc in data de 4 octombrie 2016, au mai urcat pe scena trainerul roman Lorand Soares Szasz, dar si cunoscutii antreprenori Dan Isai si Marcelus Suciu.

Cei din urma au vorbit despre provocarile oamenilor de afaceri romani, despre posibilitatea de a face afaceri in mod onest si integru si despre motivarea si cresterea echipei si a angajatilor.

In final, Lorand Soares Szasz, organizatorul manifestarii, a declarat ca evenimente de acest tip au un impact pozitiv in mediul antreprenorial romanesc, pentru ca aduc idei noi si testate, care pot sa creasca o afacere si un intreg sistem economic.