facebook-t-robert

Robert, un baietel de numai 2 luni, s-a nascut cu o anomalie grava a buzei si a cerului-gurii si mama lui il hraneste cu foarte mari dificultati. Bebelusul trebuie sa fie supus la 3 interventii chirurgicale pentru a-i fi corectate defectele, insa costurile depasesc situatia financiara a parintilor: 6.000 de Euro.

“Cand am auzit ca baietelul nostru are o anomalie la gurita, parca a cazut cerul pe noi. Eram atat de deznadajduiti incat nu stiam ce sa facem, unde sa mergem. Am cautat pe Internet clinici care ne-ar putea ajuta copilul sa se faca bine, insa majoritatea erau din strainatate, iar costurile erau foarte mari. Intr-o noapte, am descoperit un forum in care mai multi parinti discutau despre acest diagnostic si despre cum au fost operati cu succes copiii lor, la noi in tara, la costuri mult mai mici decat am gasit noi. M-am interesat unde au fost operati, am pus mana pe telefon si am sunat la Centrul de Excelenta pentru Chirurgia Malformatiilor Fetei din Europa Centrala si de Est din Timisoara pentru a cere mai multe informatii. Reprezentatii clinicii mi-au pus la dispozitie si fotografii pre si post operatorii, iar rezultatele erau uimitoare. Am luat decizia pe loc sa ne indreptam catre Timisoara”, declara Valentina Meu, mama lui Robert.

In sprijinul acestora a venit Asociatia “Salveaza o inima”, care a demarat de urgenta o campanie de strangere de fonduri pentru a-i reda zambetul lui Robert, iar pana in momentul de fata s-au strans peste 2.000 de Euro. Donatiile pot fi realizate online, cu ajutorul unui card sau prin Paypal, accesand site-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/robert-meu/ sau prin transmiterea unui SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul “Robert”. De asemenea, donatiile pot fi facute si in conturile bancare ale Asociatiei “Salveaza o inima”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari).

Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 120 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 50.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se pe platforma online donatii de peste 900.000 de Euro si peste 160.000 de Euro din campanii de donatii prin SMS.