Campanii de relatii publice desfasurate de Plus Communication

Omul de afaceri Mihai Miron, proprietarul holdingului Ropharma si implicit al societatii BIOEF, a investit 3,5 milioane de Euro in noua fabrica de lactate marca Vitalact, brand 100% romanesc care se bucura deja de o popularitate crescuta pe piata romaneasca datorita formulelor de lapte praf cu caracter inovativ pe care le produce, avand in compozitie colostru si lactoferina.

Noua fabrica situata in localitatea Baru, judetul Hunedoara, detine echipamente de ultima generatie, personal specializat si laborator propriu autorizat, unde este controlata calitatea laptelui si a produselor finite. Mai mult decat atat, brandul romanesc Vitalact este sustinut si de propria ferma de vaci si cele 1500 hectare de terenuri agricole situate in comuna Dostat, jud. Alba.

Ferma de la Dostat a fost prima din tara care a optat pentru cresterea vacilor in stabulatie libera, aceasta insemnand ca vacile au acces permanent la hrana, apa, beneficiaza de un loc pentru miscare si loc de odihna, fiind garantata astfel starea de bine a animalelor si o calitate crescuta a laptelui.

Asadar, investitia de 3,5 milioane de euro de la Baru a ajutat la diversificarea produselor brandului Vitalact ca flux integrat (ferma vegetala – ferma zootehnica – fabrica de produse lactate), corelat cu un bun control al intregului proces, de la furca la furculita.

Noua gama de produse lactate Vitalact promite sa pastreze compozitia si gustul natural, cu o sursa importanta de substante nutritive si proteine necesare pentru cresterea copiilor si a adolescentilor. Produsele Vitalact contin un nivel ridicat de vitamine, minerale si aminoacizi esentiali respectiv calciu, fosfor, potasiu, vitaminele A, D, B12 foarte necesare pentru sportivi, adulti, varstnici.

Directorul General al societatii Bioef, detinatoarea brandului Vitalact, Armando Popescu, tine sa sublinieze necesitatea unor produse lactate 100% romanesti pe piata autohtona. „Brandul Vitalact are privilegiul acesta: de a fi obtinut intr-un flux integrat, aceasta insemnand siguranta calitatii. Lapte romanesc, companie romaneasca, brand romanesc. Asta inseamna cu adevarat romanesc 100%. Calitate, din respect pentru ROMANI”