Campanii de relatii publice desfasurate de Plus Communication

Sambata, 31 octombrie 2015, incepand cu ora 14.00, unul dintre poetii in voga la ora actuala, Camelia Iuliana Radu lanseaza trilogia de poezie moderna “Intredeschis”, “Dincolo de fuga” si “Vantul in oglinda”, la Libraria Open Art din Bucuresti. La eveniment sunt invitati cunoscutii poeti Octavian Soviany, Paul Vinicius si Dan Iancu, cei care vor prezenta trilogia in contextual literaturii contemporane, iubitori de arta literara si prieteni ai autoarei.

Camelia Iuliana Radu s-a nascut in 1959, in Slatina, iar imediat cum a invatat alfabetul a inceput sa scrie poezii. La varsta de 8 ani ii este publicata prima poezie intr-o antologie a copiilor poeti, alaturi de Ion Muresan, Ioana Craciunescu, Ovidiu Papadima si altii. De altfel, toata copilaria a stat sub semnul scrisului, publicand versuri si proza scurta, in diverse antologii brailene si nationale. A infiintat si a condus Cenaclul literar de avangarda Atelier XX, obtinand premii nationale pentru creatie artistica si literara.

A fost remarcata de Tudor Opris, Marin Sorescu, Mircea Santimbreanu, Iuliu Ratiu. A fost reporter TVR pentru emisiunile de copii si mai tarziu de tineret, a participat la organizarea de spectacole literare si emisiuni in direct, fiind laureata a unui concurs international de picture, organizat de UNICEF, unde a obtinut o mentiune.

Din anul 1990, locuieste la Ploiesti, unde a fost jurnalist in domeniul cultural, iar pentru doi ani a fost directorul unei edituri. De asemenea, Camelia Iuliana Radu este primul autor strain care a tiparit un volum de poezie inspirit integral din frumusetea oriental a Sultanatului Oman. Prezenta cu versuri in diverse antilogii realizate de diferite edituri si/sau reviste, pana in present a scris 11 volume de poezie. Isi ilustreaza singura volumele, avand numeroase expozitii de grafica de carte in mai multe orase din tara (Brasov, Timisoara, Arad, Onesti, Braila, Ploiesti, Craiova).