Lorena-Valentina Modoran este o printesa de numai 14 ani, mult iubita de familie si prieteni. Din nefericire, la inceputul lunii martie 2017, fetita a trecut printr-o cumpana care ii putea curma viata.

Era acasa cu surioara ei, iar Lorena a vrut sa aprinda focul in soba si a aruncat cu benzina. Bidonul s-a aprins si a luat foc. De frica, a pus un halat peste bidon, moment in care s-a produs explozia. Lorena a luat foc, explozia aruncat-o din bucatarie, s-a tavalit pe jos pentru a stinge focul, insa a suferit arsuri grave pe 29% din corp. A fost transportata de urgenta la spital si stabilizata. Dupa 2 luni internata in spitalul din Craiova, fetita s-a intors acasa si de atunci cauta solutii pentru a scapa de uratele cicatrici care i-au ramas in urma accidentului.

Tot cautand pe internet despre situatii asemanatoare, a gasit pe site-ul nostru cazul Sarrei Anton, fetita de numai 2 ani care, de asemenea, a suferit un accident in urma caruia firavul ei corp a suferit arsuri grave in proportie de 40%. Micuta a suferit mai multe operatii la Liv Hospital din Istanbul, a facut si transplant de celule stem pentru regenerarea tesutului, iar in prezent rezultatele sunt remarcabile. In urma discutiei pe care a purtat-o Lorena cu mama Sarrei, tanara a decis sa urmeze acelasi tratament, insa costurile operatorii, transplantul cu celule stem si cazarea se ridica la 35.000 de Euro, bani pe care familia Modoran nu ii are.

Noi suntem singura speranta ca Lorena sa redevina un adolescent normal! Haideti sa-i intindem o mana de ajutor!

Cum puteti dona pentru Lorena?

  1. Pe www.salveazaoinima.ro (prin card, paypal sau redirectionarea a 20% din impozitul pe profit)
  2. Prin SMS la 8832 cu textul „Lorena” (campanie disponibila pana la data de 1 decembrie 2017)
  3. Prin transfer bancar in urmatoarele conturi: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX (RON), RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001 (EURO), RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001 (USD). COD SWIFT: BTRLRO22, COD BIC: BTRL, Banca Transilvania Botosani (Asociatia „Salveaza o inima”)