In perioada 26-29 august 2019, Asociatia MicNews a organizat tabara destinata copiilor proveniti din Centrul de plasament Prescolar nr 6, sector 4 Bucuresti.

Presedintele Asociatiei MicNews –Mihai Caldararu , un om care se implica si ofera clipe minunate pentru toate persoanele cu probleme speciale, organizand pertinente evenimente pentru asemenea categorii de copii, avand certe calitati si de bun psiholog, o persoana pragmatica, a reusit sa organizeze acest eveniment, impotriva faptului ca cei care ofera sponsorizari, pentru asemenea educative si necesare actiuni, au scazut in mod dramatic, fapt ce impune participarea unui numar mai mic de copii la taberele de creatie.
A onorat cu prezenta, la sensibila si antrenanta activitate, un om care stie sa se muleze pe asemenea situatii.
Copiii au beneficiat si de binefacatoarele apei cristaline de pe malul mari , care le-au intarit sistemul imunitar.
Facem un apel de suflet pentru cei cu dare de mana si cu inima alaturi de cei care au probleme si nevoi speciale, sa-si deschida punga inimii, sa devina generosii sponsori ai viitorului acestor copii.

Copiii cazati la Vila Randunica din Eforie Sud sunt bucurosi ca datorita campaniei umanitare Saracia Distruge Omenia au avut ocazia unica pana acum, de a vedea Marea Neagra si frumusetile statiunii unde isi desfasoara activitatea.