Dragii nostri, asa cum v-am promis, revenim cu vesti (saptamana 7 – 13 iunie 2016) despre cazurile pentru care dumneavoastra ati donat si pentru care v-ati rugat sa se insanatoseasca.

  • DANIEL RELENSCHI. Cunoscutul pictor, diagnosticat cu cancer de piele, a fost internat la Clinica Acibadem din Turcia si urmeaza ca saptamana aceasta sa primim rezultatele investigatiilor medicale. In functie de acestea, i se va administra tratamentul pentru vindecarea lui.
  • MARIA COICULESCU. Fetita a fost diagnosticata gresit, din pacate. In momentul de fata, nu mai urmeaza niciun tratament, doar este conectata la aparatul de respirat. Se „banuieste” ca are miopatie mitocondriala. Pentru a confirma aceasta boala, asteptam rezultatul analizelor, care vor ajunge in decurs de o luna. Li s-a luat sange parintilor, pentru a observa daca boala este genetica. Aceste analize se vor face in Belgia. Vineri (10 iunie), Maria a fost operata pentru a i se introduce direct in stomac un furtunas, cu ajutorul caruia sa fie hranita.
  • DARIA DIMA. Fetita suporta cu bine sedintele de radioterapie si asteapta vesti de la doctori pentru a afla evolutia medicala.
  • MARIUS DOBREA. A suferit cea de-a patra interventie chirurgicala, se simte mult mai bine, vorbeste, zambete si mananca normala. Urmeaza ca in maximum 14 zile sa fie externat. Va multumim!
  • ALEXANDRU BOTOREA. Avand in vedere numarul mare de intrebari adresate despre starea lui Alexandru, va anuntam ca baietelul a suferit a 3-a operatie, la Clinica Acibadem din Bodrum, realizata de catre domnul dr. Mehmed Mutaf.
  • IULIA CIOBANIUC. Ne mai depart 30 de zile pana la data operatiei pentru extirparea tumorii de pe creier, care va avea loc la Clinica Acibadem din Turcia. Pentru salvarea tinerei mai este nevoie de aprox. 23.000 Euro.

P.S. Domnul presedinte Vlad Placinta a fost protagonistul unui reportaj difuzat in cadrul emisiunii „Ochiul magic” (TVR1), sambata, la ora 21.00. Emisiunea o puteti vizualiza aici.

Cu stima,

Dr. Tanase Tasente, General Manager – Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima”