Colegiul Psihologilor din Romania, filiala Constanta, in colaborare cu Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera PsihoTrafiQ si Centrul Cultural Judetean Constanta “Teodor T. Burada” organizeaza spectacolul caritabil “Magia Copilariei”. Evenimentul este programat pentru data de marti, 20 iunie 2023, incepand cu ora 18.00 si se va desfasura la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanta.

Cunoscutul actor Dan Cojocaru va fi gazda acestei seri speciale, in timp ce scena va fi impartasita cu o pleiada de artisti talentati, cum ar fi Iulian Bratu, tenorul Doru Iftene, soprana Georgiana Costea Gluga, Andreea Bratu, Vali Osman, Andreea Feraru, Ioana Tutuianu, Elena Vasile Calin, Liliana Cornila si Georgiana Ionita.

Spectacolul “Magia Copilariei” este parte a seriei “Psihologie si muzica”, care doreste sa aduca aproape de comunitate specialisti, psihologi, care sa discute problemele cu care se confrunta constantenii, si reprezinta un efort de strangere de fonduri, care vor fi directionate pentru a oferi un mediu mai prietenos si confortabil copiilor internati la Sectia de pediatrie din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase Constanta. Organizatorii cred ca muzica are un puternic efect terapeutic si imbinarea acesteia cu psihologia poate contribui semnificativ la imbunatatirea starii de bine a semenilor. Intrarea la eveniment este libera, pe baza de invitatii, care se vor distribui in limita locurilor disponibile.

“Prin combinarea psihologiei cu muzica, si prin transformarea acestui binom intr-un act caritabil, dorim sa aducem o schimbare pozitiva in viata copiilor bolnavi din Constanta. Ne straduim constant sa fim activ implicati in comunitate si sa cream evenimente care genereaza fonduri pentru a aduce zambetul pe chipurile copiilor. Invitam toti constantenii sa se alature cauzei noastre si sa ne sustina in aceasta misiune. Stim ca nu este intotdeauna usor, dar impreuna putem face fata acestor provocari. Fiecare dintre noi poate aduce o contributie, fie prin participarea la eveniment, fie prin donatii, si fiecare gest conteaza enorm pentru acei copii care au nevoie de sprijinul nostru. Ceea ce ne dorim cel mai mult este ca aceasta initiativa sa creeze un val de solidaritate si empatie in intreaga comunitate, deoarece credem ca doar impreuna putem schimba lucrurile in bine. Fiecare dintre noi poate face diferenta, indiferent cat de mica pare contributia. Este esential sa ii sprijinim pe cei vulnerabili din comunitatea noastra si sa investim in sanatatea si starea lor de bine. In acest fel, contribuim la dezvoltarea unei societati mai sanatoase si mai puternice”, declara prof. univ. dr. Mihaela Rus, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, filiala Constanta.