“Arta de a NU vinde” by Andrei Dunuta organizeaza pe 8 iulie 2022, la Pentagon Events din Bucuresti, singura conferinta de vanzari din Romania dedicata oamenilor de vanzari.
Conferinta “Noul normal in vanzari” este un raspuns la framantarile, nevoile si provocarile oamenilor de vanzari din ultimii doi ani si totodata un instrument de repozitionare in acord cu schimbarile pietei.
“Sa tii pasul cu piata nu a fost un lucru usor, dar a fost ceea ce a facut diferenta intre conventional si genial. Fiecare brand a avut modul sau unic de a duce vanzarile la rang de arta si de a se reinventa si abia asteapta sa puna pe masa conferintei toate strategiile. (R)evolutia in vanzari incepe de la agenda Evenimentului: un mix intre teorie si practica, un pachet all-inclusive pentru a porni spre cele mai inalte obiective de vanzari! 200+ participanti isi vor ajusta traseul profesional prin viziunile de business inovatoare ale celor care au performat, prin insight-urile de la marile companii, prin sharing pe subiectele cele mai “fierbinti” ale momentului, prin pitch-urile de vanzare si workshopurile sustinute.”, declara Andrei Dunuta, organizatorul Conferintei si unul dintre speakeri.
Evenimentul ii pune fata in fata pe oamenii de decizie de top care abia asteapta sa isi dezvaluie asii din maneca in legatura cu noul normal din companii, din online, din abordarile one to one. Vor oferi o zi de educatie si motivatie: Andrei Dunuta – Fondator Speakings & Arta de a NU vinde, Mihai Morar – Jurnalist, Om de radio, gazda podcastului “Fain&Simplu”, Cristian China-Birta – Managing Partner Kooperativa 2.0, Eli Neicut – Creator de Continut Eli Vorbeste, Adriana Grigorescu – Director Comercial la Rompetrol Downstream, Daniel Dram – Director General la Amethyst Radiotherapy, Roxana Popescu – Director Vanzari la Avon Romania, Nicolae Damu – VP Office Network la TBI Bank, Nicoleta Sacu – Executive Director la BNI Romania, Sorin Draghici – Managing Partner la DWF si multi altii.
“Pe 8 iulie participantii au o ocazie unica de a-si alinia mindsetul, stilul si abordarea cu piata, in contextul noilor schimbari. Vor intalni oameni care au solutii la problemele pe care cauta sa le rezolve, afland toate secretele din spatele cortinei vanzarilor bine facute. Vor pleca de la conferinta cu un kit de informatii si instrumente concrete pe care le pot aplica pe loc. Mai mult decat atat, au sansa sa dezvolte relatii pe termen lung si parteneriate relevante de business. Si, pentru ca educatia se imbina bine cu distractia, am pregatit si un party care va incununa momentele de <aha!> de pe parcursul zilei.”, conchide Andrei Dunuta.
Pretul biletelor variaza intre 250 lei si 500 lei. Detalii despre bilete si conferinta pe pagina de Facebook Andrei Dunuta sau pe pagina conferintei.
Conferinta “Noul normal in vanzari” este sprijinita de: sponsorul Rompetrol, sustinatorul Radio ZU si partenerii Romania TV, Saptamana Financiara, Coca-Cola HBC, Nutline Romania, Chio Romania, Kangen Water, Premier Catering & Events, Individo, Chateau Vartely Winery, Shoteria, Produse Moldovenesti, Backstage Production Group, Urban Events.

Despre organizator
Andrei Dunuta este fondator SPEAKINGS & Arta de a NU vinde, antrenor de Public speaking & Vanzari, omul care si-a propus sa schimbe vanzarile in Romania si Romania prin vanzari. Cu acest gand a dezvoltat brandul ADNV, care propune o noua filosofie de a face vanzari prin workshopuri, bootcampuri, traininguri, cursuri si conferinte dedicate oamenilor de vanzari care isi doresc sa treaca la urmatorul nivel in vanzari.