Globalizarea va continua sa reduca preturile, ceea ce inseamna ca oamenii de afaceri sunt obligati sa invete sa isi trateze “brandul” ca pe o fiinta umana. Totodata, in realitatea actuala, vanzarile nu se mai refera atat de la un produs si la beneficiile lui, ci la identificarea si legatura dintre vanzator si cumparator, este de parere Kevin Hogan, autorul bestseller-ului “Psihologia persuasiunii”, care vine pentru prima data in fata publicului roman, in data de 15 martie 2018, la Palatul Parlamentului.

In acelasi timp, legendarul speaker american considera ca tinerii antreprenori din zilele noastre isi concentreaza prea mult atentia pe bani, iar aceasta tendinta creeaza disperare. Din cauza disperarii, sunt declansate foarte multe sentimente nocive in relatiile interumane, in special frica, emotie care ii respinge pe ceilalti din jurul nostru.

“Oamenii de afaceri, in general, dar in special tinerii antreprenori, fac adesea eroarea de a-si concentra activitatile comerciale exclusiv pe profitul fiecarui proiect in care sunt implicati. Este posibil ca acestia sa vanda dificil produse nesolicitate potentialilor clienti, atunci cand se pot folosi cu usurinta abilitatile lor de marketing pentru a vinde produse de calitate in timp ce isi cunosc publicul cu o comunicare autentica care creeaza o legatura reala permanenta intre ei si acei oameni. Evident, afacerea nu are legatura cu ceea ce vinde cineva, ci este valoarea creata de relatia dintre client si produsul care i se potriveste. Partea cea mai ingrijoratoare pentru mine este ca oamenii de vanzari de astazi sunt subestimati de prieteni, de familie si chiar de oameni la birou. Agentul de vanzari este persoana cea mai importanta in orice relatie economica. Lumea uita ca pe planeta nu se intampla nimic fara vanzator sau comerciant. Acea persoana plateste pentru salariile reprezentantilor serviciului de relatii cu clientii, creatiei, administratiei, chiar si a contabilului. Fara acea persoana care realizeaza relatiile, nimeni nu este platit. Agentii de vanzari si comerciantii sunt literalmente cei care fac lucrurile sa se miste in economia de piata.”, explica Kevin Hogan.

Mega-conferinta in Bucuresti despre “influenta invizibila” a limbajului corpului

Psihologul de renume mondial Kevin Hogan va vorbi in fata romanilor despre puterea incredibila pe care o are comunicare nonverbala, in special limbajul corpului, in vanzari si despre cat de mult neglijeaza oamenii de afaceri acest element indispensabil.

Conferinta, care se va desfasura in data de 15 martie, la Palatul Parlamentului, se adreseaza antreprenorilor, managerilor, oamenilor de vanzari din online si offline, psihologilor si tuturor celor interesati sa afle secretele din spatele limbajului corpului.

Mai multe detalii despre conferinta “Influenta invizibila” gasiti pe www.blackcardevents.ro.

Despre Kevin Hogan

Kevin Hogan este doctor in psihologie, speaker, consultant si formator corporative. Este autorul a 24 de carti, dar este renumit peste tot pe planeta pentru bestseller-ul “Psihologia persuasiunii: Cum sa convingi pe altii sa gandeasca la fel ca tine”.

In ultima decada, Hogan a devenit expert in limbajul corpului pentru Wall Street Journal, ABC, Fox, BBC, The New York Times, Toronto Sun, New York Post , Forbes, Investors Business Daily, Cosmopolitan si multe altele. A predat persuasiunea si influenta la Universitatea din St. Thomas Management Center si a format abilitati de persuasiune, vanzari si marketing pentru liderii din guvernul polonez, angajatii Mutual of Omaha, Novazymes, Madden Media, Boeing, Microsoft, Starbucks, Cargill, Pillsbury, Carlson, Fortis, Maserati, Statul Minnesota, 3M, The United States Postal Service si numeroase alte companii Fortune 500.

Conferintele, seminariile si atelierele sale ajuta companiile sa vanda, sa comercializeze si sa comunice mai eficient. Cercetarile sale de ultima ora in mintea si intelegerea dura a comportamentului consumatorilor, sunt unice in lume, aceste tehnici si strategii nemaifiind vreodata abordate de altcineva.