Cantaretul roman Victor Marius Beliciu este protagonistul unui spot publicitar pentru o marca straina de televizoare, care s-a realizat in Piata Sfatului din Brasov si care a fost difuzat pe toate posturile de televiziune din India, tara aflata pe locul doi in lume ca numar de locuitori, cu peste un miliard doua sute de mii de cetateni.

Reclama cuprinde o combinatie de muzica simfonica – Beethoven si de muzica indiana, interpretata de Victor Marius Beliciu la sitar, un instrument traditional hindus. Spotul TV, in care este promovat colateral si Brasovul, a devenit “vedeta” nu numai pe micile ecrane din India, ci si in Social Media, unde a devenit viral. In doar trei zile de la lansare, peste 63.000 de romani au vizionat videoclipul pe pagina de Facebook a artistului si a primit mii de like-uri, comentarii si share-uri.

 

ClipBeethoven on Sitar ?Dear friends, The next clip was filmed in Brasov and it is released now in India on all TV channels (prime time) including during cricket and football broadcasts.

Posted by Victor Marius Beliciu on 24 Octombrie 2015

 

In aceeasi luna, cantaretul romanul, care a facut ravagii ani de zile in India cu muzica sa, a lansat primul sau videoclip in tara noastra, pe care l-a intitulat “Mirrors”. Acesta a fost realizat in Bucuresti, in zona Calea Victoriei si in Centrul Vechi, si prezinta o enigmatica poveste de dragoste intre un baiat si o fata, muzica fiind interpretata la instrumentul care l-a consacrat. Videoclipul a devenit viral pe Facebook si, in timp foarte scurt, a depasit peste 75.000 de vizualizari si multe aprecieri din partea celor care l-au vizionat.

 

Victor Marius Beliciu – MirrorsMa onoreaza sa va prezint cel mai nou videoclip al meu, Mirrors… dragostea se poate trai si pe alte ritmuri muzicale. Te invit sa experimentezi … ritmurile mele!SHARE PRIETENILOR, VA ROG! 🙂

Posted by Victor Marius Beliciu on 14 Octombrie 2015

 

“Sunt placut impresionat ca acest gen muzical a prins foarte bine in Romania, mai ales ca este un videoclip exclusiv instrumental, iar toata atentia s-a concentrat pe poveste. Am introdus si cateva elemente muzicale moderne, pe langa cele traditionale indiene si foarte multi iubitori de muzica din Romania m-au felicitat, telefonic si pe pagina de Facebook, pentru curajul pe care l-am avut, acela de a produce si alt gen de muzica, pe langa cel cu care europenii sunt deja obisnuiti. Ma bucur ca acest minunat instrument traditional indian, sitarul, a inceput sa fie indragit de concetatenii mei si pregatesc cat de curand un alt videoclip in care voi aduce spiritul indian in Romania”, declara cantaretul Victor Marius Beliciu.