Dan DanilaDan Danila, un antreprenor de succes de origine romana, stabilit de foarte multi ani in Canada, va dezvalui romanilor, in 10 si 11 octombrie 2015, la Cisnadioara (judetul Sibiu), in cadrul Academiei Oamenilor de Succes, secretele succesului in afaceri, pe care le-a dobandit de la multimilionarii americani.

Totodata, antreprenorul romano-canadian va prezenta audientei motivele pentru care, in tinutul Nord-American, “smecherii” nu pot izbandi in afaceri, intrucat afacerile nu se fac dupa ureche, iar succesul se invata precum matematica si chima, deoarece acesta este o stiinta exacta, nu o pura intamplare. Mai mult decat atat, absolventii Conferintei romano-canadiene vor fi capabili sa-si lanseze propria afacere, bazata strict pe talentul sau priceperea lor, fara sa fie nevoiti sa se imprumute de la banca sau sa inchirieze un spatiu si fara sa angajeze personal. In epoca moderna, in care sunt deja construite premizele tehnologice, spune specialistul Dan Danila, acesta este trendul in afaceri.

“Am avut privileghiul sa invat tainele succesului de la Stedman Graham – sotul lui Oprah Winfrey, de la J.T. Fox, Meir Ezra si de la multimilionari americani, care au dezvoltat business-uri de la zero si le-au programat pentru succes. Chiar daca sunt stabilit de multi ani in Canada, niciodata nu am rupt legatura cu Romania. Ma informez zilnic despre situatia romanilor, despre situatia mediului de afaceri. Sunt mahnit de faptul ca, dupa 25 de ani de la Revolutie, mediul de afaceri romanesc a ajuns sa fie condus de smecheri, iar romanii talentati, programati pentru succes, nu au nicio sansa sa dezvolte un business ca la carte. In tinutul Nord-American nu se intampla asta, succesul a devenit asemenea unei stiinte, iar persoanele care vor sa intre si sa se mentina in afaceri, trebuie sa respecte un set de reguli, asa cum matematica si chimia sunt guvernate de niste reguli clare. Va veni ziua in care aceste reguli vor fi impuse si in business-ul din Romania, iar oamenii cu adevarat talentati, bine-intentionati si muncitori, vor avea succes in Romania. Momentan, tupeul este singurul criteriu de a izbandi in afacerile romanesti, nu cunoasterea, ceea ce este un fundament gresit in tinutul american”, declara antreprenorul romano-canadian Dan Danila.

In cadrul evenimentului sunt invitati sa prezinte si “versiunea romaneasca” a problematicii, urmatorii specialisti: Bianca Tudor (antreprenor – founder si owner la ELITE Business Women), Brindusa Deac (antreprenor si expert in Marketing, Public Relations si Brand Management Consultant la Startup Communications), Shirina stefanescu (avocat, antreprenor si co-founder la Legalway business), Paul Dobran (antreprenor si expert IT).

Persoanele interesate sa participe la Academia Oamenilor de Succes, se pot inscrie pe website-ul evenimentului – http://dandanila.com/events/success-academy-2/.