Geanina-2
Geanina Lisenchi

Update 13.08.2015, ora 16.20: In timp record, in urma campaniei umanitare demarate de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Plus Communication, s-au strans toti banii necesari pentru salvarea doamnei Lisenchi. Va multumim din toata inima pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat! (Dr. Tanase Tasente, General Manager – Plus Communication)

Geanina Lisenchi este o mama de doar 31 ani, care se lupta din rasputeri sa traiasca si sa nu-si lase fetita de 7 ani singura in aceasta lume. Geanina a fost diagnosticata cu tumoare cerebrala maligna si dupa prima operatie, RMN-ul arata ca tumoarea nu a recidivat si se va face bine.

Anul acesta a facut a doua operatie si a sperat pana in ultima clipa ca totul o sa fie in regula si ca tumoarea, care aparuse intre timp, va fi extirpata de tot. La doar 3 luni de la a doua operatie, in data de 8 iulie 2015, un nou RMN ii arata ca lucrurile nu evolueaza deloc in favoarea ei. Tumoarea se dezvolta cu repeziciune atat in interiorul creierului, cat si in exteriorul cutiei craniene. Are nevoie de a treia operatie, iar suma de 60.000 de euro nu mai pare imposibil de strans, mai ales ca foarte multi oameni s-au oferit sa o ajute.

“Vestea m-a lovit ca un fulger si efectiv m-a lasat fara reactie. Cum sa mai reactionez cand eu inca port urmele primelor 2 operatii si mi se spune ca trebuie sa ma operez cat mai urgent ca sa-mi salvez viata? Imi doresc sa fiu mama, sotie, prietena, imi doresc sa ma pot bucura de cuvintele fetitei mele care imi spune cata nevoie are de mine pe aceasta lume, imi doresc sa traiesc. Sunt momente in care corpul nu ma mai asculta, cand fricile de tot felul isi fac aparitia si, totusi, o forta mult mai puternica imi spune sa ma ridic si sa lupt. Dumnezeu ne iubeste si ma iubeste si pe mine, si lucreaza prin oameni. Vad acest lucru, deoarece foarte multa lume ma incurajeaza si-mi vine in ajutor. Vreau sa traiesc, sa-mi vad fetita crescand frumos alaturi de mine, sa ma pot bucura de realizarile ei, caci are abia 7 anisori”, declara Geanina Lisenchi, diagnosticata cu tumoare cerebrala gradul 3.

In sprijinul Geaninei a intervenit si Asociatia “Salveaza o inima”, care a demarat o campanie nationala pentru strangerea fondurilor necesare pentru tratamentul si interventia chirurgicala programata in Germania, la Clinica INI din Hannover. O putem ajuta sa traiasca si sa-si creasca ingerasul, donand pe website-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/geanina-lisenchi/ sau direct in conturile bancare ale tinerei mame: RO86BTRLEURCRT0073429701 (Euro) si RO88BTRL02401201734297XX (Lei).

Asociatia “Salveaza o inima” a fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna