Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competitie de triatlon din Sud-Estul Europei, anunta astazi ca, pe durata de desfasurare a concursului, vor avea loc restrictii de trafic, in statiunea Mamaia.

Astfel, in perioada 15-16 septembrie, traficul va fi restrictionat pe Bulevardul Mamaia si strazile adiacente sambata, 15 septembrie, intre orele 09:00 si 15:00, precum si duminica, 16 septembrie, intre orele 08:00 si 16:00. Zona restrictionata porneste din sud, in zona Aqua Magic, pana in nord, in zona „Butoaie”.

Organizatorii mizeaza pe o prezenta a peste 2.000 de pasionati de miscare, la Mamaia. De asemenea, 20 de tari din intreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenti la startul celor trei zile de competitii.

TriChallenge reprezinta trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, si proba de Aquatlon, precum si proba H3RO, pe distanta de half-triathlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro si pe pagina de Facebook a competitiei, www.facebook.com/TriathlonChallenge.

TriChallenge este un eveniment organizat de catre Smartatletic, finantat de Primaria Constanta.

Proiect: EVENIMENT SPORTIV DE TRIATLON PENTRU AMATORI SI PROFESIONISTI

Valoare proiect: 535.000 LEI