Asociatia „Salveaza o inima” va recompensa pe toti cei care contribuie la salvarea copiilor grav bolnavi. Astfel, ONG-ul renumit pentru strangerea a 5 milioane de euro in mediul online, bani care au contribuit la salvarea a peste 300 de copii diagnosticati cu boli foarte grave, a incheiat un parteneriat cu magazinul online pentru copii Nectarel.ro, prin intermediul caruia oricine doneaza pe www.salveazaoinima.ro va beneficia de o reducere de 4% la produsele de pe www.nectarel.ro.

Voucherul de reduceri este primit de catre donator direct pe adresa sa de e-mail si contine un cod unic, care mai apoi este recunoscut de catre magazinul partener la folosirea acestuia. Pe langa faptul ca platforma recompenseaza pe donator, dar in acelasi timp ofera transparenta banilor donati.

„In urma propunerilor donatorilor, ne-a fost sugerat sa incurajam si alte persoane sa doneze prin introducerea unui mecanism de recompense. Astfel, ne-am decis sa le facem un mic cadou, in semn de multumire si respect pentru faptele frumoase pe care le fac alaturi de noi. In parteneriat cu magazinul online Nectarel.ro, vom oferi un voucher de reducere in valoare de 4% pentru toate produsele, la fiecare donatie realizata cu cardul sau prin Paypal, care va conduce la salvarea unui copil grav bolnav. Este o doar o contributie nesemnificativa in comparatie cu binele pe care l-au facut acesti oameni minunati, care merita tot respectul si consideratia noastra! In cei peste 6 ani de activitate ai Asociatiei “Salveaza o inima” si in cei 4 ani de la lansarea platformei www.salveazaoinima.ro, nu am salvat doar copii grav bolnavi, ci am creat o familie tot mai mare de la an la an, le-am oferit sansa oamenilor sa devina mai buni, mai darnici, mai iubitori cu aproapele lor”, declara Vlad Placinta, presedintele Asociatiei “Salveaza o inima”.

Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 300 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 70.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se donatii de aproximativ 5.000.000 de Euro. Pentru merite deosebite, Asociatia “Salveaza o inima” a fost nominalizata la mai multe gale importante dedicate ONG-urilor, printre care amintim: Gala “Oameni pentru Oameni” (2014, 2015 si 2016), Gala “Societatii Civile” (2016 si 2017), Gala “Oamenii Timpului” (2015) si Gala “Zece Oameni de Valoare” (2016).