PURNAPURNA Yoga Academy – prima scoala de yoga din Romania acreditata de Yoga Alliance International din Statele Unite (cel mai cunoscut for international in domeniu) organizeaza, in perioada 16 septembrie 2016 – 4 februarie 2017, cursuri de formare pentru persoanele care vor sa devina instructori acreditati international pe elemente terapeutice yoga.

Programul de formare, care este o premiera in Romania, se va tine in sistem modular, cate 3, respectiv 6 zile pe luna, iar la final, absolventii vor primi o acreditare internationala prin intermediul careia isi vor putea dezvolta programe yoga, care au drept scop ameliorarea si chiar rezolvarea problemelor de sanatate, diminuarea stresului si a starilor de anxietate etc. Mai mult decat atat, viitorii instructori vor fi invatati cum sa aplice zilnic elemente traditionale de yoga in societatea moderna si care sunt modalitatile practice prin care isi vor atrage cursanti la propriile clase de yoga. Programul de formare va fi sustinut de doi reputati profesori de yoga acreditati international, Dana Tupa si Ioana Mateescu.

“Cursurile de formare pentru viitorii instructori de yoga acreditati la nivel international sunt cu atat mai importante, cu cat Yoga devine, de la an la an, din ce in ce mai populara in randul locuitorilor din tarile moderne si, deci, exista o cerere crescanda pentru instructori de yoga, inclusiv in Romania. Mai mult decat anvergura internationala pe care o are acreditarea, absolventii cursului vor deveni instructori de yoga pentru elemente terapeutice, piata care practic a explodat in ultimii 5 ani in Statele Unite si in tarile europene. Cursurile, care sunt o premiera pentru Romania, se adreseaza oricui, iar viitorii instructori de yoga vor putea face o adevarata cariera din hobby-ul lor”, declara Dana Tupa, profesor de yoga acreditat international si fondatorul PURNA Yoga Academy.

Persoanele care vor sa devina instructori internationali de yoga si vor sa faca o cariera in domeniu, se pot inscrie la cursurie de formare pe http://www.purna.ro/therapeutical-yoga-for-wellness-spa-and-studios-ttc200/.