Elite Business Women a pornit, initial, ca un mic grup de femei care discutau in mediul online despre importanta antreprenoriatului feminin in societatea moderna, iar in cativa ani aceasta idee, s-a transformat in cea mai mare companie de educatie antreprenoriala feminina din Romania, depasind 8.000 de membre si granitele tarii.

Intreaga strategie a fost foarte bine pusa la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani si-a descoperit aptitudinile manageriale in proiecte internationale si a dorit sa dea o voce puternica, incredere si curaj si altor femei care au abilitati antreprenoriale si vor sa patrunda in lumea afacerilor.

La ora actuala, ELITE Business Women organizeaza conferinte si cursuri de training in domeniul antreprenoriatului, in tara si in strainatate, iar de 1 an compania ajuta alte firme conduse de romance sa isi extinda afacerea in Europa, prin evenimente de networking organizate in Portugalia, Belgia, Italia si Marea Britanie.

“Totul a pornit de la discutii cu patos, pe care le purtam acum multi ani cu femei la inceput de cariera, care isi doreau sa puna bazele propriei afaceri si imi cereau sfaturi cum sa procedeze, de unde sa porneasca. La vremea respectiva nu aveam in minte cifre, despre cat de mare sau mica este initiativa, dar tot mai multe doamne imi cereau sfaturi si ne-am unit intr-o comunitate. Acel mic bulgare de zapada s-a rostogolit si am fost nevoita sa imi inregistrez personalitate juridica pentru a crea conferinte, evenimente de networking, programe de promovare si dezvoltare a afacerilor, pe care deja clientii mei le solicitau. In cadrul acestor conferinte am fost martora evolutiei unor companii conduse de femeie care, la ora actuala, sunt lideri de piata. Credeam ca am ajuns la cel mai inalt nivel, insa acela era doar inceputul, pentru ca nevoile si dorintele companiilor erau tot mai mari, iar eu trebuia sa tin pasul cu clientii mei, nu mai eram locomotiva proiectului. In 2015 am facut un pas urias, a fost un act de curaj, viziune si chiar poate nebunie, dar am provocat companiile romanesti sa ia in calcul conceptul de “internationalizare”, subiect care nici macar nu era o prioritate pe agenda Ministerului Economiei. Am concretizat acele actiuni, reusind sa dam o “voce europeana” companiilor curajoase conduse de romance. La ora actuala, am stabilit parteneriate puternice in Londra, Lisabona, Bruxelles si Roma, dar in anii urmatori vizam tot mai multe tari din Europa si de peste Ocean”, declara Bianca Tudor, fondatorul Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din Romania.

Gala Elite Woman Nominee – povestile de succes ale femeilor-antreprenor din Romania

Elite Business Women va organiza, vineri, 9 martie 2018, la Crystal Palace Ballroom din Bucuresti, a doua editie a Galei Elite Woman Nominee, prin intermediul careia vom nominaliza si premia cele mai performante afaceri din Romania conduse de femei. In acelasi timp, in cadrul Galei, participantii vor dezbate un fenomen din cauza caruia Romania a ajuns pe locul 3 in Europa, si anume obezitatea infantila. Doctorul nutritionist Florin Ioan Balanica si Cristiana Dima – presedintele Asociatie Commit 2 Evolution vor trece in revista principalele cauze ale obezitatii la copii si vor prezenta metodele prin care putem combate acest ingrijorator fenomen.

Mai multe despre Gala Elite Woman Nominee gasiti pe https://elitewomen.org/ele-au-reusit/.