Andy Szekely (1)
Andy Szekely

Andy Szekely: “Public speaking-ul reprezinta cea mai buna scoala de leadership din lume”

Cu toate ca romanii sunt considerati ca fiind printre cei mai bine pregatiti profesionisti din Spatiul Comunitar, acestia nu reusesc sa scoata in evidenta importanta si succesul muncii lor. Cauza principala, identificata de unul dintre cei mai reputati experti in dezvoltare personala din tara noastra, este lipsa preocuparii romanilor pentru vorbitul in public, deoarece acest aspect scoate cel mai bine in valoare expertiza unui profesionist si reprezinta cea mai buna scoala de leadership din lume.

In acest context, are loc o noua editie a Conferintelor Bootcamp University, un proiect inedit ce face parte din Bootcamp University – singurul program complet de dezvoltare personala si profesionala din Romania, creat de Andy Szekely. Evenimentul, care are loc in data de 14 august, la Sibiu, va contine, pe de o parte, demonstratii live de public speaking si, pe de alta parte, o serie de traininguri intensive, desfasurate in paralel, pe teme precum comunicare, negociere, persuasiune, decizii, obiective si succes.

”Acesta este cel mai practic format de conferinta din cate am creat pana acum si cel mai eficient datorita structurii si diversitatii. Abordam toate cele 3 mari categorii de subiecte din dezvoltarea personala si profesionala, din toate unghiurile. Vor fi 30 de speakery si prezentari! Mai exact, vei putea invata persuasiune, vorbit in public si vei gasi inspiratie de la 3 traineri cu experienta (Romeo Cretu, Zoia Zarnescu si cu mine), dar si de la 27 de speakeri aflati la inceput de drum, dar cu o pregatire solida si cu multe povesti din propria viata numai bune de folosit” a declarat Andy Szekely, trainer, speaker, autor si unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati experti in dezvoltare personala si profesionala din Romania.

Un aspect inedit legat de acest eveniment este faptul ca cei 27 de speakeri invitati sunt oameni obisnuiti care, dupa doar 3 zile de pregatire intensa, urca, poate, pentru prima data pe o scena, in fata unui public. Acestia sunt participanti la tabara de speaking Speaker Mastery Bootcamp (una dintre cele 3 tabere ale programului Bootcamp University), iar pentru ei, sustinerea unui discurs in cadrul Conferintelor de la Sibiu, din 14 august, reprezinta un prag in formarea lor ca si speakeri profesionisti. In urma discursului sustinut, ei vor primi feedback live atat de la unul dintre cei 3 traineri si speakeri cu experienta – Andy Szekely, Romeo Cretu si Zoia Zarnescu – cat si de la public.

Astfel, publicul va asista si va fi implicat intr-o demonstratie live de public speaking din care va avea sansa sa vada, explicate de catre speakeri profesionisti tehnici, trucuri si ponturi de vorbit in public, aplicabile imediat: ”Am ales sa creez o astfel de conferinta in primul rand pentru a demonstra ca oricine poate deveni din anonim un vorbitor de succes si ii poate inspira pe cei din jur cu mesajul sau in doar cateva zile. si in al doilea rand, pentru ca nu cred in discursurile prelucrate industrial. Cred in mesaj si autenticitate! si despre asta va fi vorba la Sibiu, pe 14 august”, a mentionat Andy.

Formatul evenimentului contine 3 teme, desfasurate in paralel, si va imbina trainingurile intensive cu speech-uri scurte (de cate 10 minute) urmate de sesiuni de feedback live, pentru a asigura dinamism si a facilita invatarea si transmiterea informatiilor. Participantii se pot inscrie la una dintre cele 3 teme, in functie de nevoile de dezvoltare din acest moment, astfel:

  1. ”Comunica, Influenteaza, Convinge” – Andy Szekely va prezenta audientei cum sa negocieze mai eficient si cum sa aplice legile influentei sociale, astfel incat sa se evite manipulare si rezultatele sa fie obtinute in mod etic.
  2. “Viata merita traita” – Romeo Cretu si Andy Szekely vor arata cum trebuie sa ne comportam daca ne aflam in fata unor decizii importante din viata noastra si ce trebuie sa faci daca iti doresti sa iti clarifici prioritatile si valorile in viata.
  3. ”Am incredere” – Zoia Zarnescu si Andy Szekely vor discuta despre modurile prin care poti sa modifici deciziile si convingerile vechi si cum sa faci alegeri intelepte pentru viitor.

Mai multe detalii despre cele 3 conferinte, programul complet si modul in care se vor desfasura gasiti pe pagina evenimentului: http://bootcamp.ro/conferinta/.

“Conferinta se adreseaza persoanelor care vor sa afle care sunt deciziile-cheie pentru trecerea catre o viata mai buna si care sunt modalitatile prin care putem modifica deciziile si convingerile vechi, care ne trag inapoi de la obiectivele noastre reale. De asemenea, speakerii nostri ne vor prezenta povesti reale despre ce inseamna sa reusesti in viata si modalitatile prin care ne putem clarifica prioritatile si valorile, astfel incat sa gasim echilibrul si implinire, nu doar succes si bucurii pe moment”, declara Rares Zlataru, organizatorul proiectului “Conferintele Bootcamp University”.

Cei interesati se pot inscrie la conferinta pe website-ul http://bootcamp.ro/conferinta/.

Despre Andy Szekely:

Andy Szekely este autor, speaker si antreprenor, pasionat de dezvoltare personala si leadership.
Ca autor, a publicat 5 carti, a produs peste 100 de ore de materiale multimedia pentru educatia personala si profesionala a adultilor si editeaza un newsletter on-line cu peste 65.000 de abonati. Ca vorbitor public si trainer, a lucrat cu peste 50 de companii in 5 tari europene si a sustinut prezentari demonstrative in SUA, Canada si China. Ca antreprenor, a fondat doua companii (o editura si o firma de training si consultanta) si a initiat Fundatia Alpha Leadership – pentru educatia viitorilor lideri ai Romaniei. Proiectul sau semnatura este Bootcamp University – o tabara de training intensiv pentru dezvoltarea personala si profesionala a adultilor cu spirit antreprenorial.