AfisAsociatia Culturala SpectacolArt organizeaza marti, 29 decembrie 2015, incepand cu ora 11.00, la Centrul de Ingrijire si Asistenta Straulesti din Bucuresti, ultimul concert dintr-o serie de 8 concerte sociale. Evenimentele muzicale fac parte din proiectul social “Daruind, vei dobandi” si au scop promovarea creatiilor de inalta tinuta artistica in randul persoanelor varstnice din Centrele de Ingrijire si Asistenta pentru Persoanele Varstnice din Bucuresti. Pana la ora actuala, la spectacolele sociale au participat aproximativ 900 persoane varstnice din 7 centre.

Concertele cuprind arii celebre din operete consacrate, dar si piese instrumentale, clasice si moderne in interpretarea artisilor: Geanina Meragiu – vioara, Marius Meragiu – pian, Florin Budnaru – solist vocal, Augustin Creznaru – flaut, Iulian Radoi – solist balet, Madalina Mechenici – solist balet, Daniela Vladescu – solist vocal.

Proiectul social ”Daruind, vei dobandi” se deruleaza in perioada 14 noiembrie – 31 decembrie 2014 si este finantat de Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, care are ca scop si obiect de activitate reprezentarea, promovarea si protejarea culturii romane, in special a creatiilor muzicale interpretative. Printre partenerii proiectului se numara Insart & Events, Asociatia Escu, Bilet.ro si Asociatia Cultural Act.

“Dupa fiecare spectacol pe care l-am organizat in cadrul proiectului, au venit foarte multi domni si doamne la noi sa ne multumeasca pentru bucuria pe care am reusit sa le-o oferim, mai ales in preajma sarbatorilor. Ne-au marturisit ca acest gen de muzica le-a reamintit de tinerete si de magia acelor vremuri, iar acest gen de concerte nu ar trebui sa dispara in Romania. Ne simtim onorati ca am reusit sa le oferim acestor minunai oameni un dram de fericire si, datorita succesului de care s-a bucurat acest proiect social, ne gandim foarte serios sa-l extindem si in alte orase din tara”, declara Iulian Radoi, managerul artistic al Asociaiei Culturale SpectacolArt Bucuresti si organizatorul proiectului “Daruind, vei dobandi”.

Asociatia Culturala SpectacolArt Bucuresti este o organizatie nonguvernamentala specializata in organizarea, productia si crearea de spectacole de muzica, teatru si dans, management artistic si planificarea turneelor artistice.