Si in acest sezon, compania FORTEC prin intermediul ACU SHOP va sustine financiar echipa de handbal fete H.C. Zalau si echipa de volei baieti VOLEI MUNICIPAL ZALAU. Cele doua echipe au adus multe bucurii salajenilor si multi spectatori in tribunele Salii de Sporturi “Gheorghe Tadici” din Zalau.

Furnizorul de acumulatori auto si industriali FORTEC SRL din Zalau anunta si modificari in strategia de vanzari. Doua segmente vor avea prioritate in toate grupele de produse: marci recunoscute pentru gama premium si marca proprie ACUPROFI MAXPOWER pentru gama de volum.

Bateriile auto se vand si … online

FORTEC este dealer al marcilor TUDOR pentru baterii auto, respectiv MARATHON, SONNENSCHEIN, SPRINTER pentru aplicatii industriale. Aceste marci sunt produse de leaderul mondial in domeniul bateriilor cu plumb, EXIDE TECHNOLOGIES. Marca TUDOR este cunoscuta mai ales pentru bateriile auto cu aditiv carbon pentru reincarcare rapida si placi 3D pentru rezistenta la ciclaj. In acelasi timp, bateriile industriale sunt cunoscute ca varf de gama in domeniul bateriilor cu gel si a bateriilor AGM folosite in telecomunicatii, parcuri fotovoltaice, UPS, sisteme SCADA, stivuitoare si vehicule electrice.

Daca bateriile industriale se distribuie direct catre firme de mentenanta industriala si reprezentantele producatorilor de echipamente, bateriile auto-moto se distribuie prin service-uri auto si magazine de piese.

In acelasi timp, intrucat au crescut puternic vanzarile online prin magazine virtuale, FORTEC a lansat de curand magazinul specializat www.acu-shop.ro, care ofera, printre altele, si consiliere la alegerea bateriei. Lansarea unei comenzi online va fi urmata de o discutie cu specialistul firmei pentru ca bateria aleasa sa corespunda necesitatilor cumparatorului.