Una dintre cele mai stresante perioade pentru un parinte este aceea cand bebelusul lor are colici si este aproape imposibil de potolit din plans. Unii incearca “sunetele albe”, altii diferite medicamente de calmare, altii incearca sa-i tina cat mai mult in brate, dar parca tipetele nu se opresc, iar parintii simt ca nu mai stiu ce sa faca.

Dupa mai multe cercetari de piata, BeKid.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania pentru bebelusi si copii – a descoperit ca in acele momente copiii au nevoie de confort, leganat si o melodie usoara care sa le distraga atentia de la disconfortul creat de colici. Tinand cont de aceste particularitati cautate de tot mai multi parinti, magazinul online a inceput sa importe si sa comercializeze in tara noastra balansoare electrice cu telecomanda, care le permit parintilor sa continue treburile prin casa sau chiar sa se uite la televizor in timp ce dispozitivul isi face toata treaba si este controlat de la distanta prin intermediul unei telecomenzi.

“Fotoliul CANGAROO Swing Star se detaseaza foarte usor de balansoar, poate fi pozitionat oriunde in camera si este confectionat din materiale de foarte buna calitate. Fotoliul-balansoar este prevazut cu carusel mobil cu animalute, lampa de veghe, 5 viteze de leganare, temporizator de programare a leganarii pentru 15, 30 sau 60 de minute. Acest fotoliu-balansoar ii linisteste pe copii, cu ajutorul functiilor sale speciale. Are un sistem muzical cu 16 melodii de leagan, sunete din natura si sunete care imita animalele. Fotoliul-balansoar este dotat cu o telecomanda pentru a facilita programarea functiilor. Este solutia ideala pentru bebelusii agitati care nu vor sa stea singuri in patutul lor”, declara Iulian Ghisoiu, General Manager al www.bekid.ro.