Dragii nostri, ne tresalte inima de bucurie sa venim in intampinarea dumneavoastra cu noi vesti bune despre copiii pentru care dumneavoastra ati dat o mana de ajutor.

 1. ANASTASIA DANILUC. Fetita si parintii ei sunt, in prezent, la Clinica Meyer din Firenze. Medicii au chemat-o pe Anastasia la tratament, iar in zilele urmatoare vor comunica o suma informativa pentru intregul plan de tratament pe o perioada de 9 luni, cu riscuri foarte mari. Asociatia „Salveaza o inima” a lansat pentru sustinerea fetitei, campania de donatii prin SMS de 2 Euro, la numarul 8832, cu textul „Anastasia”.
 2. DARIA DIMA. Nu poate, din pacate, sa efectueze sedinte de radioterapie in Romania. Pentru extirparea celulelor cancerigene , care pot oricand sa recidiveze tumora la cap, din cauza varstei mult prea fragede si a infrastructurii medicale, medicii din Cluj i-au propus sa se transfere la Clinica Acibadem Kozyatagi din Instanbul, la prof. dr. Meric Sengoz, insa costurile sunt foarte mari pentru familie (21.000 Euro – sedinte radioterapie + cazare si transport). Asociatia „Salveaza o inima” a decis redeschiderea campaniei de strangere de fonduri, iar pana in prezent s-a achitat prima parte a sedintelor de radioterapie, chiria si transportul, in valoare de 10.000 de Euro.
 3. RAUL MITROI. Pe data de 21 aprilie, Raul a suferit cea de-a doua operatie la picioare. Starea sa de sanatate se prezinta foarte bine, urmand ca saptamana viitoare sa i se scoata gipsul si sa inceapa recuperarea.
 4. CRISTIAN FILIP. Asociatia „Salveaza o inima” a suportat, si in luna mai, costurile pentru sedinta de chimioterapie, in valoare de 11.000 de Euro. Intregul fond alocat pentru Cristian Filip a fost epuizat.
 5. TEODORA FURTUNA. Starea de sanatate a Teodorei este tinuta sub control, merge zilnic in Ambulatoriu, unde i se face chimioterapia si restul de tratament. Asociatia „Salveaza o inima” i-a asigurat, si pentru luna mai, cheltuielile pentru cazare si mancare.
 6. CRISTINA COJAN. In doar 12 de ore, s-au strans toti banii pentru operatia Cristinei Cojan: 4.500 Euro. Datorita generozitatii dumneavoastra, fetita de doi ani si jumatate a primit o noua sansa la viata, fiind programata pentru operatie la Spitalul Monza din Bucuresti, pe data de 10 mai a.c.
 7. ANDREI RINDER. In urma consiliului medical de la Spitalul din Brno, s-a constat probabil o tumora. Nu se poate spune cu siguranta daca este in crestere sau nu, fiind vorba de doar cativa mm. Vom sti cu siguranta daca este o tumora sau nu, dupa ce se va efectua PET-ul peste 3 saptamani.
 8. IOAN CODRUT PINTILIE. In doar 24 de ore de la lansarea campanie umanitare pentru Codrut, , am reusit sa strangem toata suma pentru cele doua operatii. Datorita generozitatii dumneavoastra, Codrut va putea zambi si va arata ca un copil normal, dupa operatia de la Clinica Privata Dr. Emil Urtila din Timisoara, care va avea loc in data de 18 mai.
 9. SOFIA MARIA LORENT si RARES PROCA. Cei doi copii sunt programati pentru operatie, pe data de 5 mai a.c., la Centrul de excelenta in cardiologie si Radiologie ARES din Bucuresti.
 10. DRAGOS SABOU. Astazi, 4 mai, copilul a fost internat in Belgia, pentru a i se confirma ceea ce s-a vazut la ecografie, urmand sa fie operat pe cord.
 11. ANDREI CURCEANU. Starea de sanatate a copilului este buna, s-a renuntat la nutritia parentala si mananca zilnic fructe, cereale, lapte, avand o dieta normala pentru varsta lui. In continuare este sub supravegherea medicala a domnului profesorului doctor Vincenzo Di Benedetto.
 12. GEORGE IRIMIA. Cu sprijinul dumneavoastra, s-a strans suma necesara operatiei (5.400 Euro). Va vom tine la curent cu starea lui George.
 13. PROIECTUL INTERNATIONAL „SAVE A HEART”. Patru copii – Cassian Zamosteanu, Ionela Zotescu, Ilinca Gincu, Sofia Maria Ghinea – au fost operati pe cord deschis la Spitalul Monza, de catre domnul doctor Mircea Cotul si doamna doctor anestezist Antonela Muresan. Operatiile au fost suportate de Asociatia „Salveaza o inima”, din  fondul proiectului international „Save a Heart”.
 14. TRATAMENTE LUNARE. Oana Stoica, Emanuel Bontas, Alexandru Rotariu, Karina Copoiu, Marin Constantin, Antonio Popovici, Marian Geambasu si Maria Rujoi au primit sprijin financiar pentru plata tratamentelor medicale. Fondul alocat pentru tratamente este de 11.000 lei.
 15. INOVATIE. Va invitam sa instalati, pe telefoanele dumneavoastra mobile aplicatiile „Salveaza o inima”, pentru a va tine la curent cu evolutia cazurilor noastre. Pentru Iphone – https://itunes.apple.com/us/app/salveaza-o-inima/id1096080485?ls=1&mt=8, iar pentru sistemul de operare Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.salveazaoinima.

Cu deosebit respect,

Dr. Tanase Tasente, directorul general al Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima”