Romanii isi doresc un sistem de sanatate sigur si de calitate. Din nefericire, insa, de multe ori, pentru a avea parte de el, e nevoie sa mearga „la privat”. Mai nou, mii de romani prefera sa se trateze in strainatate. Turcia, spre exemplu, este in topul preferintelor. O echipa Prima Tv a mers in vizita la cateva spitale din Istanbul, la Grupul International de Spitale Medical Park, pentru a vedea de ce tot mai multi oameni prefera sa mearga acolo. Aparatura moderna, conditiile bune din spital, medicii de prestigiu sau atentia pe care personalul medical o acorda pacientului sunt doar cateva dintre motive.

Pentru a beneficia GRATUIT de a doua opinie a doctorilor Medical Park din Turcia, contactati reprezentantul nostru din Romania, la 0727593533 sau office@medicalparkromania.com.

Atunci cand vorbim despre medicina, Turcia a devenit in ultimii ani una dintre cele mai puternice si relevante sisteme de sanatate ale lumii. Iar din acest motiv, mii de romani aleg anual sa mearga aici pentru tratarea unor suferinte grave, precum cancerul. O decizie justificata, am putea spune, daca stam sa ne uitam cum arata actul medical in acesta tara.

Conditiile exceptionale din spitale sunt cele care fac prima diferenta. Clinica arata mai degraba cu un hotel de lux, iar ordinea si curatenia sunt la ele acasa. Mergem mai departe si ajungem intr-un salon in care sunt internati pacientii.

In timp ce in unele spitale de la noi pacientul poate sa ajunga cu o boala si sa plece acasa…cu mai multe din cauza infectiilor intraspitalicesti, aici, totul pare despris dintr-un film. Nu este insa decat realitatea pe care o traiesc zeci de mii de pacientii veniti in Turcia la tratament.

Amabilitatea personalului medical face, de asemenea, o mare diferenta. Atat medicii, cat si asistentele sunt foarte prietenosi cu pacientul si familia lui. Sistemul lor de sanatate a devenit renumit si pentru ca unele dintre cele mai prestigioase nume din medicina profeseaza aici. Astfel, Turcia a devenit foarte atractiva atat pentru pacienti, ci si pentru medici. Spitalele dispun de un departament care se ocupa special de pacientii veniti din strainatate, care odata ajunsi aici se bucura de cazare, transport de la aeroport si asistenta in limba materna.

Mai multe detalii, www.medicalparkromania.com.