Plus Communication a fost „cheia” succesului pentru dezvoltarea Asociatiei „Salveaza o inima”. Printr-o strategie de comunicare foarte eficienta elaborata de domnul dr. Tanase Tasente, in doar 2 ani si jumatate am reusit sa evoluam de la 1000 de euro donatii pe platforma pana la peste 280.000 de euro pe luna. Nu am fi reusit sa strangem peste 2 milioane de euro si sa salvam peste 200 de copii cu malformatii grave, fara pretiosul sprijin pe care l-am primit de la Plus Communication. 

 

 

 

Vlad Placinta
Presedinte - Asociatia "Salveaza o inima"

Te salut. Numele meu este Lorand Soares Szasz, sunt antreprenor si speaker. Am mare placere sa fac acest video ca si recomandare calda pentru Plus Communication, pentru ca am avut o colaborare si avem o colaborare foarte frumoasa. Desi avem internul departament de PR, care se ocupa de a aduce imaginea noastra in media din Romania, aceasta colaborare a ajutat ca munca pe care o face Heidi in intern sa fie redusa si sa fie mult mai eficienta; pentru ca, cu ajutorul celor de la Plus Communication, am reusit sa gasim acele informatii de care piata are nevoie si pentru ajutorul lor reusim sa transmitem mai departe la o baza foarte larga de publicatii ceea ce vrem sa transmitem catre publicul nostru. Asa ca vreau sa multumesc din suflet pentru aceasta colaborare, vreau sa multumesc doctorului Tanase Tasente pentru colaborarea frumoasa pe care o avem si daca sunteti in cautarea unei firme de PR, asa cum am fost si noi, ii recomand cu mare drag.

Lorand Soares Szasz
Trainer, Speaker & Antreprenor

Sunt Laura-Maria Cojocaru, psihoterapeut si trainer NLP si ma bucur de o foarte frumoasa colaborare cu domnul doctor Tanase Tasente, si echipa Plus Communication, un furnizor prompt, proactiv, indreptat catre solutii si constructie si cu un raport calitate-pret centrat pe a sustine clientul. Deoarece fiecare dintre noi ne straduim cat mai mult sa fim buni si sa devenim experti in domeniul nostru si acest aspect nu ne poate face experti in toate, consider ca este important sa cooperam si sa apelam unii la expertiza altora. De aceea, eu am ales Plus Communication! Vreau sa multumesc si pe aceasta cale domnului doctor Tanase Tasente, o persoana de incredere si un adevarat specialist ce vine in intampinarea clientului/partenerului sau si ofera servicii de comunicare si de monitorizare de calitate si, daca sunteti in cautarea unei firme de PR de mare calitate, recomand cu mare drag Plus Communication!
Laura Maria Cojocaru
Psihoterapeut si trainer NLP
Recomand Plus Communication pentru profesionalism si promptitudine. Lucrez de peste 2 ani cu domnul profesor Tanase Tasente si vizibilitatea companiei mele in presa a crescut exponential.
Bianca Tudor
Presedinte ELITE Business Women

Unul dintre cele mai eficiente canale de promovare ramane mass media, chiar daca social media a devenit un canal important in ultimii ani. Comunicarea cu mass media este bine sa fie gestionata de catre specialisti, eu am onoarea sa lucrez cu Dr. Tanase Tasente, Doctor in Stiintele Comunicarii, cadru didactic al Universitatii „Ovidius” din Constanta, membru al Asociatiei Romane de Relatii publice si General Manager al Agentiei de relatii publice Plus Communication . Impreuna cu Dr. Tanase Tasente, am conceput o strategie de promovare care sa atraga atentia asupra website-ului LeveUp Vision, unde vizitatorii vor vedea atat serviciile LevelUp, cat si profilele „eroilor”, adica ai clientilor care si-au completat deja profilul pe website.
Alina Bota
Consilier branding personal LevelUp Vision
Buna, sunt Andra Tanasescu, psiholog si trainer NLP si ma declar placut impresionata de profesionalismul, pomptitudinea, implicarea, sustinerea si raportul calitate-pret ce definesc ca puncte forte agentia Plus Communication, condusa de Dr. Tanase Tasente. Sincere multumiri domnului doctor Tanase Tasente pentru serviciile de calitate atat ca profesionist cat si ca om si recomand cu caldura colaborarea cu o agentie de top, asa cum este Plus Communication.
Andra Tanasescu
Psiholog si trainer NLP
In calitate de ONG la inceput de drum aveam nevoie de sprijin in ceea ce priveste comunicarea mesajului nostru catre comunitate. Avem o viziune mare si cu impact la nivel global, care uneori e greu de expus in cuvinte. Plus Communication a reusit in timp foarte scurt sa inteleaga ceea ce ne propunem si sa transpuna totul intr-un comunicat de presa care ne-a permis sa pornim cu dreptul in demersul nostru. Pe langa calitatea comunicatului, am apreciat enorm disponibilitatea si reactivitatea echipei, care ne-a permis ca intr-un timp relative scurt sa demaram proiectul si sa cream vizibilitate in media. Recomandam Plus Communication oricarei echipe care se afla la inceput de drum.
Valentin Maior
Presedinte Romanian IT Global Community
Este o bucurie pentru un organizator sa colaboreze  cu specialisti care sunt si alergatori. Echipa Plus Communication este un furnizor extrem de prompt, cu un raport calitate-pret foarte atractiv.  Domnul doctor Tanase Tasente, mai ales,  este o persoana de mare incredere, un specialist  care vine in intampinarea clientului sau partenerului si ofera servicii de comunicare si de monitorizare de calitate, in mod proactiv si constructiv. Ca si alergator, aportul domniei sale este cu atat mai valoros pentru noi, echipa Asociatiei Bucharest Running Club, organizatorii Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank , ai Semi-maratonului Bucuresti OMV Petrom si ai altor evenimente de sport de masa. Va multumesc si va felicit!
Oana Nastase
Directorul Asociatiei Bucharest Running Club, organizatorul Semimaratonului International Bucuresti si Maratonului International Bucuresti
Am colaborat cu Plus Communication incepand din 2013, in cadrul campaniilor de promovare a Expozitiilor Feline Internationale pe care le organizam si am gasit in aceastia un partener ideal, care puncteaza la toate capitolele: comunicare eficienta, promptitudine, seriozitate. Plus Communication a asigurat un nivel inalt de profesionalism in activitatea pe care o dezvoltam. De-a lungul colaborarii noastre am avut parte de servicii excelente si putem sa recomandam Plus Communication fara nici un fel de ezitare.
Adrian Alexandru Dragota
Presedinte - Asociatia Felina SofistiCAT
Te salut cu drag! Sunt Dana Tupa de la PURNA Yoga Academy si sunt primul Yoga Teacher din Romania acreditat cu cea mai inalta calificare, pe 500 ore, la Yoga Alliance International USA. La acelasi for am inscris prima scoala din Romania si am facut si primul curs de instructor yoga acreditati international din Romania. Suna bine toate, nu? Dar dupa cum se spune: fiecare cu meseria si expertiza lui, mi-am dat seama ca daca vreau sa trec la urmatorul nivel, nu e suficient sa fiu buna in domeniul meu, ci am nevoie de experti in media, marketing, promovare, IT. Pe partea de comunicare am ales Plus Communication, pentru ca profesionalismul, implicarea si suportul primit, merita din plin. De multe ori chiar, persistenta domnului dr. Tanase Tasente ma impinge sa imi depasesc limitele. Cu ajutorul lui profesionist am reusit sa pun o piatra de temelie la intalnirea pe care am avut-o personal cu Dalai Lama, ceea ce mi se pare cea mai de top experienta a vietii mele spirituale din acest an si chiar din intreaga viata. Tin sa multumesc aici pentru colaborarea pe care eu o consider fructuoasa, frumoasa, profesionista dar si prieteneasca pe care o am cu Plus Communication si ii recomand calduros.
Dana Tupa
Fondatorul PURNA Yoga Academy