Va multumim ca ne sunteti alaturi si va prezentam vestile bune de la sfarsitul saptamanii 10-17 aprilie 2016:

  1. MATEI TEODOR s-a operat la ambele urechi si i-au fost introduse implanturile cohleare. Operatia a avut loc miercuri, 13 aprilie 2016, la Iasi. Asociatia „Salveaza o inima” a achitat contravaloarea unui implant cohlear, care costa 21.000 de Euro, iar celalalt implant a fost decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
  2. MARIA FRANGA. Campania de strangere de fonduri prin SMS s-a incheiat pe 15 aprilie 2016, dar continua pe platforma de donatii online. Vestea cea buna vine din China, de unde am primit un raport medical similar cu cel din Thailanda, insa costurile sunt mult mai mici: 38.400 de dolari fata de 45.000 de dolari, atat cat percepe spitalul din Thailanda. Pana in prezent, Asociatia „Salveaza o inima” a reusit strangerea unui fond de 10.900 de dolari.
  3. DRAGOS SABOU. In momentul de fata de afla in Belgia, sub supravegherea medicala a medicilor specialisti. Daca analizele vor iesi in regula, urmeaza sa se stabileasca data interventiei chirurgicale.
  4. GEORGE IRIMIA. In urma campaniei de strangere de fonduri, derulata pe www.salveazaoinima.ro, cu sprijinul dumneavoastra si a cunoscutilor familiei Irimia, s-a strans suma necesara operatiei, in valoare de 8.000 de Euro.
  5. BOLAT ERSIN. Datorita generozitatii dumneavoastra, am reusit sa ii cumparam vesta speciala care ii prelungeste viata copilului.
  6. SOFIA MARIA LORENT. Lupta noastra continua pentru Sofia Maria si numai in 5 zile am reusit sa strangem suma de 4.669 de Euro si ne mai despart 3.331 de Euro pentru a-i salva viata.
  7. INOVATIE. In urma mai multor studii realizate si in urma mai multor solicitari venite din partea dvs., Asociatia „Salveaza o inima” a lansat doua aplicatii pentru smartphone. Pentru Iphone, aplicatia poate fi descarcata de aici – https://itunes.apple.com/us/app/salveaza-o-inima/id1096080485?ls=1&mt=8, iar pentru sistemul de operare Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.salveazaoinima.

Cu deosebit respect,

Dr. Tanase Tasente, directorul general al Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima”