Dragii nostri prieteni, venim cu vesti bune privind mai multe cazuri umanitare pe care le derulam alaturi de voi:

  1. CRISTIAN FILIP. Cu sprijinul vostru, am reusit si in aceasta luna (februarie) sa ii asiguram tratamentul de chimioterapie si analize, in valoare de 10.000 de Euro. Situatia lui este momentan stabila si va urma sedintele de chimioterapie pana in luna septembrie 2016.
  2. ANTONIO POPOVICI. Cu bunavointa voastra, am reusit sa strangem suma necesara pentru achizitionarea aparatelor Triology 100 de la Philipps si umidificatorul Vilamed. Costurile totale ale aparatelor au ajuns la 10.300 de Euro si sunt folosite pentru ca Antonio sa poata respira. Diferenta de 200 de Euro este folosita pentru tratamentul lunar.
  3. DARIA DIMA. Astazi, miercuri 24.02.2016, micuta de 3 anisori a fost operata pe creier, pentru extirparea tumorii, la Spitalul Monza (Brain Institute), de catre domnul doctor Sergiu Stoica. Daria este bine, in seara aceasta va sta la terapie intensiva, iar maine i se va face un RMN. Vom reveni cu noutati.
  4. RAUL MITROI. In urma discutiilor cu familia, am luat decizia ca Raul sa se opereze la Spitalul Monza din Bucuresti, avand in vedere costurile mai mici pentru acelasi tip de operatie. Pana in momentul de fata nu stiam ca astfel de operatii se pot efectua si in Romania.
  5. SITNIC GABRIEL. Baietulul a fost operat in data de 9 februarie 2016, la Spitalul Monza, pe cord deschis. Gabriel se simte foarte bine si se bucura de copilarie in sanul familiei. Dupa o luna, va reveni la control. Costurile operatiei au fost asigurate din fondurile proiectului international „Save a Heart”, organizat de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Fundatia Trafigura si Plus Communication.
  6. GHERMAN BIANCA MARIA. Fetita a fost operata astazi, 24 februarie 2016, la Spitalul Monza, de catre domnul doctor Mircea Cotul. Bianca Maria se afla la ora actuala la terapie intensiva, operatia fiind reusita. Urmeaza sa revenim cu noutati despre starea micutei. Costurile operatiei au fost asigurate din fondurile proiectului international „Save a Heart”, organizat de Asociatia „Salveaza o inima”, in parteneriat cu Fundatia Trafigura si Plus Communication.

Mai multe detalii gasiti pe www.salveazaoinima.ro.