FITY, prima platforma de Fitness. Nutritie. Tehnologie, continua Campania Romania in Pragul Obezitatii, dupa lansarea 9 WEEKS CHALLENGE pentru 100 de romani cu actiunea Barometru CSR in Sanatatea Angajatilor – in parteneriat cu multinationalele din Romania.
Astfel, in perioada 15 Iulie – 10 Septembrie 2022, echipa FITY, formata din medicul nutritionist Alexandru Popa, trainerul Armando Lungu si expertul in tehnologie Calin Perpelea, vor sustine, la sediul companiilor multinationale, traininguri de nutritie, sport si tehnologie, pentru a incuraja angajatii sa aleaga constient un stil de viata sanatos, prin platforma FITY, primul start-up de fitness si nutritie care recompenseaza utilizatorii cu cryptomonede.

De ce Romania in pragul Obezitatii?
Campania se deruleaza in contextul in care un roman din patru sufera de obezitate iar jumatate dintre ei au probleme cu greutatea, astfel tara noastra se confrunta cu o rata mare de oameni supraponderali, speranta de viata la nastere in Romania fiind printre cele mai scazute din UE. Totodata, trei din patru romani spun ca se simt stresati si suprasolicitati la locul de munca, iar 80% se plang de probleme cu somnul, migrene si oboseala. Mai mult, 6 din 10 angajati considera ca stresul si suprasolicitarea sunt consecinte ale orelor de lucru din afara programului, inclusiv in weekend, ale lipsei de energie, ale proiectelor mari la care lucreaza si ale interactiunii cu persoane dificile.
“In urma cu aproximativ 10 ani, angajat fiind, m-am confruntat eu insumi cu probleme de sanatate din cauza unui stil de viata haotic. A urmat o perioada grea in care am incercat sa-mi schimb stilul de viata, perioada in care am obtinut cateva victorii de etapa, dar mai ales multe infrangeri. Ma implic activ si determinat in Campania Romania in Pragul Obezitatii, Barometru CSR in Sanatatea Angajatilor si invit companiile multinationale sa se alature demersului initiat de FITY, primul start-up de fitness si nutritie care recompenseaza utilizatorii cu cryptomonede”, declara Calin Perpelia, fondator FITY.