Intr-o lume in care sanatatea orala este foarte importanta, iar zambetul face usile sa se deschida, tarifele stomatologice sunt din ce in ce mai mari. Intr-o tara in care inflatia este in plin proces de crestere, Dr. Alin Udeanu ofera o mana de ajutor oamenilor care vor sa-si mentina dantura sanatoasa la un pret mai mic si la indemana oricui.
“Timp de patru ani am gandit acest sistem de servicii all inclusive pentru ca toata lumea sa-si poata permita mentinerea danturii sanatoase tot restul vietii. Astfel ca, prin abonamentele All Inclusive de 200 ron/luna, beneficiezi de o gama larga de servicii stomatologice, precum: igienizare, consultatii periodice, obturatii simple si complete (plombe), extractii dentare, chiuretaj dinte si arcada, stras dentar, slefuire, detartraj, dar si de preturi cu un discount de 70% la implanturi, pe baza acestui abonament. Astfel, vreau sa imbunatatesc sanatatea orala a unei societati speriate de preturile mari practicate pe piata”, ne-a declarat domnul dr. Alin Udeanu.

4 din 10 romani au cel putin un dinte lipsa
In urma unor studii, s-a constatat ca 4 din 10 romani au cel putin un dinte lipsa. Motivele pierderii dintilor sunt: igiena orala necorespunzatoare, netratarea la timp a cariilor dentare, absenta vizitelor la dentist.
“Prin echipa medicilor Clinicii DRM Romania vrem ca toata lumea sa isi poata permite consultatii si interventii stomatologice de inalta clasa, la un pret comod, de 200 ron/ luna, astfel ca vom avea romani mai sanatosi si mai fericiti. Stim deja ca 39% dintre romanii, care au pierdut unul sau mai multi dinti renunta la posibilitatea de a-si redobandi estetica si functionalitatea zambetului printr-un tratament dentar. Motivele amanarii tratamentelor dentare sunt: costurile crescute asociate cu tratamentele dentare, teama de durere, lipsa de educatie sanitara dentara”, a mai adaugat domnul dr. Alin Udeanu, cel care a inventat programul 200 ron all inclusive.
Echipa DRM Romania inseamna doctori specializati, gata sa-si ofere serviciile intr-un termen cat mai scurt (maxim 3-4 zile) de la programarea telefonica sau online. Dr. Alin Udeanu, Medic cu o experienta foarte mare in implantologie cu incarcare imediata (All On 4, Fast and fix), Dr Lazarescu Grigore, profesor universitar – Catedra Protetica Dentara, Medic Specialist in Chirurgie Dento-Alveolara si Protetica Dentara, Dr. Barbuliceanu Ana, medic Stomatologie Generala, Implantologie , Protetica Implanturi, Dr. Usvat Silviu, Endodontie si Protetica Dentara, Dr. Preda Bogdan, Medic Stomatologie Generala, Dr. Daiana Roman – medic specialist ortodont, Dr. Luminita Conciu – medic specialist anestezist, Dr. Cristian Georgescu – medic primar chirurgie dentara.