Dragii nostri, asa cum v-am promis, revenim cu vesti (saptamana 5-12 mai 2016) despre copiii pentru care dumneavoastra ati donat si pentru care v-ati rugat sa se insanatoseasca.

  • RAUL MITROI. Sunt 7 zile de cand baiatului i s-a scos gipsul si a inceput recuperarea. Ne dorim cu totii sa il punem pe picioare.
  • ANASTASIA DANILUC. Fetita a efectuat prima sedina de chimioterapie, la Clinica Meyer din Italia, iar zilele urmatoare va incepe a doua sedinta de chimioterapie.
  • ROBERT STANCU. In numai 4 zile am reusit sa strangem suma necesara interventiei chirurgicale pe cord deschis, care va avea loc 21 mai 2016, la Spitalul Monza din Bucuresti, fiind o operatie foarte complicata.
  • CRISTINA COJAN. Fetita a fost supusa interventiei chirurgicale in data de 10 mai 2016, la Spitalul Monza din Bucuresti. In urma discutiei avute cu domnul dr. Mircea Cotul, operatia a fost dificila, dar s-a terminat cu succes, fetita fiind stabila din punct de vedere clinic. Urmeaza ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa fie externata.
  • RARES PROCA. Baietelul a fost operat cu succes de catre domnul dr. Dan Deleanu, medic primar cardiolog si coordonatorul Departamentului de Cardiologie Interventionala ARES, cat si de domnul dr. Basil Thanopolous, medic primar cardiolog si Proctor in proceduri minim invazive pentru terapia malformatiilor congenitale cardiace. Inca de la nastere, Rares s-a nascut cu o “gaura” in inima. Mai exact, acesta a fost diagnosticat cu defect septal ventricular, o malformatie congenitala cardiaca, care, pana in prezent, ii pusese viata in pericol, operatia reprezentand deja o urgenta medical.
  • SOFIA MARIA LORENT. Operatia a fost amanata din cauza ca analizele nu au iesit bune conform cu standardele necesare pentru a fi supusa interventiei chirurgicale. Ramane sa fie operata luna viitoare daca analizele vor iesi bune.
  • ALEXANDRU BOTOREA. Baiatul se afla, impreuna cu familia, la Clinica Acibadem din Bodrum, pentru a fi supus celei de-a treia interventii chirurgicale la fata si la maini.
  • ELENA PETICA. In data de 10 mai 2016, dupa 4 ore de asteptare si de emotie, Elena Petica a iesit din operatie si starea sa este foarte buna. Fetita a fost operata la soldul stang de catre doctorul Alexandru Thiery (Spitalul Monza). Este a doua interventie chirurgicala la care a fost supusa Elena, dupa cea din luna octombrie, la soldul drept. Urmeaza perioada de recuperare si ii tinem pumnii stransi!

Lupta noastra continua pentru Beatrice Chiriac! DONATIILE POT FI FACUTE AICI!

Cu stima,

Dr. Tanase Tasente, General Manager – Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei “Salveaza o inima”