Dragii nostri, asa cum v-am promis, revenim cu vesti (saptamana 29 mai – 6 iunie 2016) despre copiii pentru care dumneavoastra ati donat si pentru care v-ati rugat sa se insanatoseasca.

  • ANASTASIA DANILUC. Anastasia este, cu siguranta, o luptatoare si ne-o arata in fiecare zi. Daca la inceputul sedintelor de chimioterapie nu reusea sa stea nesustinuta in fundulet, astazi merge singurica. Va multumim pentru orice efort dat si va rugam sa fiti in continuare alaturi de aceasta familie.
  • DANIEL RELENSCHI. Tanarul pictor diagnosticat cu cancer de piele malign este asteptat pe data de 15 iunie in Turcia, la Clinica Acibadem pentru a i se face investigatii amanuntite in vederea recomandarii unui tratament adecvat.
  • CRISTIAN FILIP. Cristi se simte foarte bine, rezultatele sunt excelente si au mai ramas doar cateva luni de tratament. In octombrie, premiantul nostru se va intoarce la scoala in Romania.
  • RAUL MITROI. I s-a inlaturat gipsul, a inceput recuperarea, sta singur in picioare si a inceput sa mearga sprijinit. Recuperarea lui va fi de durata si vom sti in maximum o luna de zile daca va mai fi nevoie de o noua interventie chirurgicala sau nu.
  • TEODORA FURTUNA. Fetita nu se simte prea bine, are dureri insuportabile, o dor picioarele, burta, iar repercusiunile radioterapiei si hidrocortizonului, medicii au decis sa fie internata de urgenta si supravegheata 24 de ore din 24.
  • MARIUS DOBREA. Baietelul a suferi cea de-a treia interventie chirurgicala. Se simte mult mai bine, vorbeste, zambeste si a inceput sa manance.
  • ANTONIA CINCA. Cu bucurie va anuntam ca, in numai 24 ore, am reusit sa strangem toti banii (5.000 de Euro) necesari pentru operatia Antoniei Cinca. Va suntem profund recunoscatori!
  • AYIAN CHIRITA. Din fondul de urgenta al Asociatiei „Salveaza o inima”, i-am asigurat ambele operatii efectuate la domnul dr. Emil Urtila din Timisoara, pentru reconstructia palatului (cerul gurii) si a buzelor.
  • BEATRICE CHIRIAC. Micuta este momentan racita si nu se poate interveni chirurgical pentru operatia pe cord deschis.
  • DRAGOS SABOU. Medicii belgieni au pus cap la cap rezultatele de la toate investigatiile si sa ia o decizie in cazul lui Dragos. In acest moment, interventia pentru care este propus Dragos i-ar face mai mult rau decat bine; este o interventie cu multe riscuri. Medicii au decis ca este mai bine pentru el in acest moment sa fie sub tratament si tinut sub supraveghere. In urma endoscopiei au spus ca riscul unei sangerari acum este minim. Baiatul va merge periodic in Belgia si i se vor face investigatiile necesare, iar in momentul de fata, suntem pregatiti de orice situatie.

O NOUA CAMPANIE UMANITARA. Facem apel la voi  pentru ca impreuna sa o ajutam pe Maria Coiculescu (1 an si 7 luni) sa poata respira. Are urgenta nevoie de un pachet de ventilatie, care costa foarte mult: 18.480 Euro. Doneaza aici.

Cu stima,

Dr. Tanase Tasente, General Manager – Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima”