Dragii nostri, asa cum v-am promis, revenim cu vesti (saptamana 14 – 20 iunie 2016) despre cazurile pentru care dumneavoastra ati donat si pentru care v-ati rugat sa se insanatoseasca.

  • DANIEL RELENSCHI. Dupa analizele realizate in Turcia, vestea buna este ca organele interne nu au fost afectate de boala, cancerul ramanand doar la nivelul pielii. Momentan, Daniel urmeaza un tratament, iar efectele se vor vedea in timp. Costurile integrale au fost achitate de Asociatia „Salveaza o inima”
  • ANASTASIA DANILIUC. A terminat cel de-al treilea ciclu de chimioterapie si a fost externata. Dupa mai multe saptamana de asteptare, s-a reusit obtinerea Formularului S2 de la Casa de Asigurari de Sanatate si este valabil pana la data de 1 august 2016, cu optiunea unei prelungiri.
  • MARIA COICULESCU. Am reusit sa strangem aproape jumatate din suma care ii poate salva viata micutei de un an si 7 luni. Dosarul medical a fost trimis la mai multe clinici internationale pentru a i se oferi un diagnostic corect si a-i gasi o solutie medicala ca fetita sa se recupereze.
  • ANTONIA CINCA. Fetita va fi supusa primei interventii pentru reconstructia guritei, in data de 23 iunie, la Centru de Excelenta pentru Chirurgia Malformatiilor Fetei din Europa Centrala si de Est Timisoara. Costurile integrale au fost acoperite de Asociatia „Salveaza o inima”. Vom revenit cu fotografii dupa operatie.
  • MARIUS DOBREA. A fost externat pe data de 17 iunie, starea lui de sanatate este foarte buna, urmand sa mearga la control peste o luna de zile. Costurile celor 4 interventii chirurgicale au fost acoperite integral de Asociatia „Salveaza o inima” si au depasit suma de 27.500 de Euro.
  • DARIA DIMA. Le multumim tuturor oamenilor cu suflet care au ajutat la insanatosirea Dariei Dima. Le multumim prietenilor de la ProTV, in special prietenei Ilknur Pintilie, pentru intreg suportul acordat! Daria a finalizat sedintele de radioterapie, a fost externata de la Spitalul Acibadem. In momentul de fata se afla acasa, in Constanta, urmand ca o data pe luna sa mearga la control.
  • EDUARD PASCU. In doar 9 ore de la lansarea campaniei umanitare pentru Eduard, din data 16 iunie, am reusit sa strangem toata suma pentru baietel. Copilul va fi operat pe data de 5 iulie, pe cord deschis, la Spitalul Monza din Bucuresti, daca analizele vor iesi bune.
  • STEFANIA TOMA. In doar 5 ore de la lansarea campaniei umanitare pentru Stefania, din data 17 iunie, am reusit sa strangem toata suma pentru fetita de 7 ani si jumatate. Copilul va fi operat pe data de 26 iunie, pe cord deschis, la Spitalul Monza din Bucuresti, daca analizele vor iesi bune.
  • IULIA CIOBANIUC. Ne mai despart 23 de zile pana la operatia pe creier la care va fi suspusa fetita. Pana atunci, este foarte important sa strangem toti banii pentru interventia chirurgicala si pentru tratamentul postoperatoriu. Daca nu reuseste sa se opereze la timp, Iulia risca sa paralizeze sau chiar sa moara.

Cu stima,

Dr. Tanase Tasente, General Manager – Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima”