Dragii nostri, asa cum v-am promis, revenim cu vesti (saptamana 1 – 8 august 2016) despre cazurile pentru care dumneavoastra ati donat si pentru care v-ati rugat sa se insanatoseasca.

  • ANTONIA MITAC. Datorita generozitatii dvs., am reusit sa strangem banii necesari pentru prima sedinta de recuperare. In cursul acestei luni, fetita va pleca la Targu Mures.
  • ANDREEA ROTARESCU. Dupa investigatiile amanuntite si o prima cura de chimioterapie, Deea a fost externata urmand ca luni sa se prezinte la spitalul de zi pentru tratament.
  • MARINEL ROTARESCU. Transplantul de ficat a fost un succes, iar in urmatoarele 7 zile, baietelul va sta internat in spital. Dupa aceea, timp de 30 de zile, ii va fi administrat un tratament, iar daca totul va decurge bine, va fi trimis acasa. Va multumim din suflet pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat!
  • EMANUEL DOBRE. Am reusit sa ii achizitionam aparatul Triology 100 de la Philipps necesar continuari ventilatiei mecanice. In cazul in care copilul se va face bine si nu va mai fi nevoie de dispozitiv, aparatul va fi donat catre Spitalul „Luis Turcanu” din Timisoara, pentru a fi intrebuintat si de alti copii cu probleme similare.
  • TEODORA FURTUNA. Teodora este in ablazie, cu valori mici. Lupta impotriva nemilosului cancer continua.
  • CRISTIAN FILIP. Am reusit sa ii achitam sedintele de chimioterapie pentru luna august 2016, iar tanarul mai are nevoie de bani pentru a acosedintele din luna octombrie.
  • PAULA MICHIU. Datorita generozitatii dvs., am reusit sa strangem toti banii necesari pentru cele 4 operatii de reconstructie a guritei si a palatului.
  • ANASTASIA DANILUC. La 4 zile dupa ciclul al 5-lea de chimioterapie, rezultatele analizelor de astazi ale Anastasiei sunt scazute, din cauza cumularii si a efectului sinergic dat de citostatice. Acum i se administreaza o transfuzie de sange, caci nivelul hemoglobinei e mult sub nivelul normal.
  • EMI PETROVICI. In acesti ani, doar unindu-ne fortele am reusit sa salvam peste 100 de copii cu malformatii grave. Suntem foarte mandri de voi si ne dorim din toata inima sa mai salvam impreuna si alte vieti greu incercate. Lupta noastra continua pentru Emi, un baietel de nici 2 ani, care sufera de o boala cumplina care slabeste progresiv muschii corpului, inclusiv inima. Trebuie sa strangem URGENT inca 7500 de Euro pentru a-i achita aparatul Triology 100 de la Philipps, necesar continu?ri ventila?iei mecanice, dispozitiv care il va tine in viata! Salveaza-i viata lui Emi! Doneaza si TU aici!

Cu stima,

Dr. Tanase Tasente, General Manager – Plus Communication

Vlad Placinta, presedintele Asociatiei „Salveaza o inima”