Tot mai multa lume se plange ca nu mai gaseste un instalator bun, un zugrav, un avocat, un dentist sau orice alt tip de prestatori de meserii liberale, atunci cand are nevoie. De regula, acest lucru se intampla deoarece prestatorul si clientul nu au un loc comun unde sa se intalneasca; primul isi posteaza anuntul, spre exemplu, intr-un ziar, iar al doilea il cauta in mediul online sau, chiar daca se intalnesc intr-un mediu comun, nu intotdeauna unul dintre ei are disponibilitate. 

In acest context, expertul IT Paul Condila a lansat VreauServicii.ro, prima aplicatie romaneasca online care notifica, in timp real, prestatorul de servicii prin SMS sau push-notification pe telefonul mobil, imediat ce un viitor beneficiar posteaza un anunt de cerere de servicii.Prin aceasta metoda, prestatorii de servicii disponibili in acel moment vor putea contacta direct beneficiarul, prin diverse metode practice: e-mail si telefon, dar si prin mesageria privata, existand posibilitatea transferului de fisiere. Totodata, si beneficiarul poate contacta un prestator folosind aceleasi canale de comunicare sau folosind functia avansata de cautare.“

Intr-o lume in care informatia si aspectul vizual au un rol determinant in alegerea pietei-tinta, precum si in atragerea cererii si ofertei in aproape orice domeniu, aplicatia mobila vreauservicii.ro a fost creata special pentru a se transforma, in scurt timp, intr-o adevarata “arma de marketing”, in ceea ce priveste satisfacerea nevoilor consumatorilor, crearea unor oportunitati si posibilitati de afaceri a prestatorilor de servicii, cat si construirea unor relatii puternice si durabile intre acestia. Aspectul cel mai bun pentru prestatorii de servicii, cat si pentru beneficiari, este ca aplicatia nu costa nimic si este disponibila non-stop in buzunarul nostru, sub forma de website sau aplicatie mobila, care ne alerteaza instantaneu cand vrem sa cerem ajutorul unui profesionist”, explica Paul Condila, inventatorul aplicatiei VreauServicii.ro.

Beneficiile aplicatiei VreauServicii.ro

Cu ajutorul aplicatiei de mobil vreauservicii.ro, putem comunica rapid si eficient cu clientii sau cu prestatorii de servicii. De asemenea, putem gasi cu usurinta prestatori din diverse domenii de activitate: constructii, instalatii, inchirieri, tamplarie, amenajari interioare si exterioare, croitorie si marochinarie, mobila la comanda, organizari evenimente, transport, servicii cosmetice, grafica si design, servicii juridice, servicii de publicitate, servicii medicale, servicii financiare, consultanta s.a.m.d. Aplicatia vreauservicii.ro are drept scop simplificarea si eficientizarea gasirii unui prestator de servicii care sa raspunda nevoilor consumatorului sau pentru a identifica potentiali clienti. Obiectivele principale ale aplicatiei vizeaza adaptarea ofertei prestatorilor de servicii la particularitatile si cerintele clientilor, tinand cont de nevoile reale ale beneficiarilor de servicii, precum si identificarea rapida a unor posibili clienti si a unor posibile oportunitati profesionale.

Ce trebuie sa facem daca suntem in cautarea unui serviciu?

Putem adauga un anunt de prestari servicii, imediat ce ne-am inregistrat pe www.vreauservicii.ro si ne-am completat profilul personal, toti prestatorii de servicii care ofera serviciul solicitat de catre utilizatorul-beneficiar vor fi notificati instantaneu.  Beneficiarii de servicii vor vedea toti prestatorii din categoria de servicii cautata si din judetul indicat, pot contacta prestatorii folosind mesageria privata, telefonul sau email-ul, pot atasa imagini .jpg si .jpeg si au posibilitatea de a deveni la randul lor prestatori de servicii.  Aplicatia mobila poate fi descarcata de pe https://play.google.com/store/apps/details?id=vreauservicii.ro.

Esti prestator de servicii si cauti potentiali clienti?

Inregistreaza-te pe www.vreauservicii.ro, completeaza-ti profilul cu informatii privitoare la serviciile oferite si nu va mai fi necesar sa cauti clienti, clientii te vor cauta pe tine. Prestatorii de servicii vor vedea toate anunturile care au fost adaugate in categoriile selectate in profilul lor, pot interactiona in timp real cu potentialii clienti prin intermediul mesageriei private, prin telefon sau email, pot atasa fisiere si au posibilitatea de a deveni la randul sau beneficiari de servicii, avand acces la toate facilitatile pe care le au acestia.

Cine este inventatorul aplicatiei?

Paul Condila este absolvent al Academiei de Studii Economice-Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, promotia 2005. Are 17 ani experienta in domeniul IT, fiind specializat in baze de date, tehnologii web si retele. A decis sa creeze aceasta aplicatie si platforma web, pornind de la o necesitate personala, dupa ce a trecut prin furcile caudine, incercand din greu sa gaseasca un meserias care sa-i renoveze apartamentul. S-a intrebat de ce anume ar avea nevoie pentru a-si simplifica lucrarea, apoi, mai tarziu, a transpus in aceasta aplicatie toate facilitatile pe care le-a gandit.