Inainte sa ramana insarcinata, fiica cea mica a Maricicai Dobre isi ruga mama sa ii aduca inca o surioara, deoarece se simte singura intre doi frati mai mari. Seara de seara, intra in camera parintilor si-i ruga sa ii daruiasca o surioara sau „hai fie, si un fratior!”. Mama era inspaimanta de acest gand, mai ales ca baiatul cel mijlociu are probleme cu auzul si merge sistematic cu el la logoped.

Intr-o seara, fiica a intrat foarte nervoasa in camera si i-a spus mamei: „Mami, stii ceva ,tu pe mine nu ma iubesti! De ce nu vrei sa imi faci o surioara sau un fratior?”. Sufletul il simtea foarte incarcata si stia cat de mult isi doreste un fratior sau o surioara. S-a pus de acord cu sotul si a ramas insarcinata, spre bucuria celei mici. A mers la controale periodice, doctorul ginecolog ii spunea mereu ca sarcina decurge foarte bine, insa a sarit peste testele de morfologie din cauza lipsei banilor. Cand s-au implinit 6 luni de sarcina, mama si-a dorit foarte mult sa afle sexul copilului, iar ginecologul i-a spus ca sunt sanse mari sa fie fetita. S-a bucurat foarte mult, mai ales ca fiica lor isi dorea, intai de toate, o surioara. La 8 luni, insa, un alt test ecografia a scos concluzionat ca este baiat si ca este bine. Pe 19 iulie, s-a nascut Cosmin Nicolas, insa niciun ecograf nu a aratat malformatiile grave ale gurii si ale palatului bucal pe care le prezenta copilasul.

Nimeni nu a vrut sa ii spuna ce probleme are copilul, iar la un moment dat, o asistenta i-a spus cinic: „Ce ai nascut tu, nu e copil, ci un monstru!”. Atat asistentele, cat si infirmierele, din „monstru” nu il scoteau, spre disperarea mamei. Chiar i s-a sugerat sa-l dea spre adoptie sau la o casa de copii, insa mama a refuzat categoric aceasta propunere mizerabila. A jurat ca va avea grija sa se faca bine! Chiar daca sunt oameni simpli, au dat nenumarate telefoane in tara si in strainatate, pentru a gasi o solutie ca micutul lor sa se faca bine.

Bebelusul a fost operat cu succes pe data de 23 noiembrie 2017, la American Hospital din Istanbul, iar interventia chirurgicala pentru reconstructie a fost un succes!

Pentru a beneficia de opinia specialistilor de la Grupului International de Spitale Medical Park din Turcia , va rugam sa trimiteti actele medicale directorului pe Romania al Spitalului Medical Park, la 0727593533 (prin Whatsapp) sau prin e-mail la office@medicalparkromania.com, aura.tasente@medicalpark.com.tr.