Cine este Plus Communication?

susPLUS COMMUNICATION este o agentie de relatii publice (PR), infiintata din dorinta de a va oferi servicii complete de relatii publice si consultanta în comunicare. Avem o inalta pregatire in domeniul comunicarii si al relatiilor publice (studii masterale, doctorale si certificari Google si Facebook), dar si o vasta experienta practica, dobandita ca urmare a managerierii procesului de comunicare pentru mai multe proiecte nationale si internationale.

Serviciile noastre se adreseaza atat ONG-urilor si firmelor nou infiintate, si care au nevoie de o insertie rapida a serviciilor si produselor pe piata, cat si companiilor mari, care vor sa-si consolideze pozitia, sa-si creasca notorietatea, vanzarile si sa gestioneze eficient eventualele crize. Strategia de comunicare o personalizam in functie de specificul domeniului de activitate si in functie de specificul companiei sau al organizatiei.

Diploma de doctorat si certificari internationale in marketing si PR (Google si Facebook)

Datele de identificare ale societatii comerciale:

  • Nume: SC Plus Communication Consulting SRL
  • Cod Unic de Inregistrare: 32827058
  • Cod de Identificare Fiscala pentru tranzactii intracomunitare (VIES): RO34118702
  • Nr. de ordin in registrul comertului: J13/331/21.02.2014
  • Cont Lei: RO34INGB0000999904689764
  • Cont Euro: RO10INGB0000999907178731
Dr. Tanase Tasente
2public-relations-glowing-6c637b2
Curriculum Vitae (pdf)

Doctor in Stiintele Comunicarii al Universitatii Bucuresti, General Manager al Agentiei de relatii publice Plus Communication, Asistent universitar Doctor la Universitatea “Ovidius” din Constanta, membru al Asociatiei Romane de Relatii Publice si certificat international de companiile Google si Facebook.

In calitate de cadru didactic universitar, a sustinut disciplinele Jurnalism politic, Jurnalism online, Jurnalism european, Introducere in tehnologiile Internetului, Multimedia, Relatii publice si publicitate si Tedinte si orientari in presa straina.

A publicat peste 30 de cercetari stiintifice in reviste de specialitate si volume indexate in baze de date internationale recunoscute din Romania, Statele Unite, Polonia, Rusia, China si Pakistan. Este co-autor al cartii “Jurnalismul si comunicarea in epoca Noilor Media” (Romania), al cartii “Convergence: Media in Future” (Polonia) si autorul cartii “Comunicarea politica prin Social Media si reactiile publicului online”. Este evaluator (reviewer) al prestigioasei reviste stiintifice Journalism and Mass Communication din California, SUA.

A coordonat relatiile cu presa pentru peste 100 de organizatii, companii si personalitati nationale si internationale.

Este nominalizat al Galei “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta” – sectiunea Mass-Media, editiile 2014 si 2015 si sectiunea Dezvoltarea societatii, editia 2016, al Galei “Oameni pentru Oameni”, editia 2015 si editia 2016 si Gala Societatii Civile 2016 (cu proiectul international “Save a heart”), Gala Societatii Civile 2017 (cu proiectul international “You’ll never walk alone”).