Kevin Hogan, autorul bestseller-ului “Psihologia persuasiunii”, vine pentru prima data in Romania, in data de 15 martie 2018, pentru a sustine o conferinta cu adevarat speciala, in cadrul careia va vorbi despre secretele limbajului non-verbal si despre noile strategii de comunicare in afaceri. Evenimentul international “Influenta invizibila” este organizat de Black Card Events si va avea loc la Palatul Parlamentului.

Conferinta se adreseaza in special antreprenorilor, managerilor, oamenilor de vanzari din online si offline sau psihologilor, si ii vor ajuta pe acestia sa inteleaga rolul vital pe care il joaca limbajul nonverbal in procesul de comunicare persuasiva.

In prima sesiune a zilei, participantii vor invata cele mai importante aspecte ce tin de limbajul corpului, care este aproape invizibil pentru majoritatea oamenilor. Participantii la conferinta vor intelege mecanismele de functionare a limbajului corpului si vor depista indata cand interlocutorul nu este sincer in timp ce comunica.

Sesiunea a doua se concentreaza pe tipul de comunicare care este, de cele mai multe ori, inteles gresit, si anume comunicarea nonverbala. Desi adesea nu ne dam seama, diferenta dintre un raspuns pozitiv sau unul negativ, nu este facuta de ceea ce spui cu ajutorul cuvintelor, ci este comunicarea nonverbala, care determina rezultatul final in majoritatea interactiunilor umane.

Cine este Kevin Hogan?

Kevin Hogan este doctor in psihologie, speaker, consultant si formator corporative. Este autorul a 24 de carti, dar este renumit peste tot pe planeta pentru bestseller-ul “Psihologia persuasiunii: Cum sa convingi pe altii sa gandeasca la fel ca tine”.

In ultima decada, Hogan a devenit expert in limbajul corpului pentru Wall Street Journal, ABC, Fox, BBC, The New York Times, Toronto Sun, New York Post , Forbes, Investors Business Daily, Cosmopolitan si multe altele. A predat persuasiunea si influenta la Universitatea din St. Thomas Management Center si a format abilitati de persuasiune, vanzari si marketing pentru liderii din guvernul polonez, angajatii Mutual of Omaha, Novazymes, Madden Media, Boeing, Microsoft, Starbucks, Cargill, Pillsbury, Carlson, Fortis, Maserati, Statul Minnesota, 3M, The United States Postal Service si numeroase alte companii Fortune 500.

Conferintele, seminariile si atelierele sale ajuta companiile sa vanda, sa comercializeze si sa comunice mai eficient. Cercetarile sale de ultima ora in mintea si intelegerea dura a comportamentului consumatorilor, sunt unice in lume, aceste tehnici si strategii nemaifiind vreodata abordate de altcineva.

Mai multe detalii despre conferinta “Influenta invizibila”, care va avea loc la Palatul Parlamentului, in data de 15 martie 2018, gasiti pe www.blackcardevents.ro.