Piata francizelor a crescut sustinut in ultimii doi ani, ajungand de la 1,9 miliarde de euro in 2015 la aproximativ 3 miliarde de euro la finele anul 2017, ceea ce arata ca oamenii de afaceri mizeaza sa-si dezvolte afacerea de la un brand gata construit si mai putin sa porneasca de la zero.

Cu toate acestea, potrivit specialistilor, cultura antreprenoriala reprezinta cel mai mare dezvantaj al romanilor in comparatie cu cei din restul Uniunii Europene, intrucat in timpul anilor de studiu, studentii au interactionat foarte putin spre deloc cu discipline care sa abordeze tema antreprenoriatului si sa le formeze acestora reale abilitati in domeniu.

In acest context, incepand cu luna septembrie a anului 2017, Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din Romania – ofera antreprenorilor din comunitatea sa de peste 8.000 de companii, un model de business validat sub forma licentei de evenimente, Elite Business Club.

“Este un pas urias inainte pentru antreprenoriatul romanesc, intrucat am reusit sa validam si sa licentiem Elite Business Club. Ca model de business, Elite Business Club, functioneaza din 2015 si a fost deja testat nu numai la evenimentele si conferintele de antreprenoriat din Romania (Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta), dar am reusit sa il prezentam si oamenilor de afaceri straini, la Londra, Bruxelles, Roma sau Lisabona, iar acestia au fost extrem de incantati de structura acestei licente. Intregul proiect a pornit de la un studiu care demonstreaza ca piata francizelor creste foarte mult de la an la an, iar in acest context, antreprenorii romani au posibilitatea de a prelua deja o reteta de business validata la nivel national si international de catre Elite Business Women”, explica Bianca Tudor, presedintele ELITE Business Women.

De ce aleg antreprenorii licenta Elite Business Club?

  • ”Reteta” business-ului este testata, verificata si imbunatatita de specialistii nationali si internationali;
  • Infrastructura este deja creata, exista un model detaliat si functional 100%
  • Elite Business Women este deja un brand recunsocut si indragit, fiind prezenta in Romania, UK, Portugalia, Belgia, Italia
  • Investitia initiala este minimala si antreprenorii romanii au acces la o comunitate de business de 8.000 companii alaturi de care sa creasca;
  • Este o initiativa romaneasca de antreprenoriat social care devine un business scalabil la nivel international.
  • Antreprenorii au posibilitati de castig mult mai mari pe o piata in plina crestere; iar Elite Business Club functioneaza deja in Europa din 2016

Inscrierile in cadrul programului antreprenorial sunt deschise si se realizeaza pe https://elitewomen.org/elite-business-club/.

Peste 8.000 de antreprenoare fac parte din Elite Business Women

Elite Business Women a pornit, initial, ca un mic grup de femei care discutau in mediul online despre importanta antreprenoriatului feminin in societatea moderna, iar in cativa ani aceasta idee, s-a transformat in cea mai mare companie de educatie antreprenoriala feminina din Romania, depasind 8.000 de membre si granitele tarii.

Intreaga strategie a fost foarte bine pusa la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani si-a descoperit aptitudinile manageriale in proiecte internationale si a dorit sa dea o voce puternica, incredere si curaj si altor femei care au abilitati antreprenoriale si vor sa patrunda in lumea afacerilor.

La ora actuala, ELITE Business Women organizeaza conferinte si cursuri de training in domeniul antreprenoriatului, in tara si in strainatate, iar de 1 an si jumatate compania ajuta alte firme conduse de romance sa isi extinda afacerea in Europa, prin evenimente de networking organizate in Portugalia, Belgia, Italia si Marea Britanie.