IMG_4156Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost invitat de catre Asociatia “ProsperYoung.com Organization” sa participe cu decoruri animate in cadrul actiunii de renovare si de anti-fonare a Salonului 7202, sectia Neonatologie, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Sf. Apostol Andrei” din Constanta.

Actiunea face parte dintr-un proiect mai amplu al Asociatiei “ProsperYoung.com Organization” si are menirea de a-i sprijini pe copiii abandonati in spitale la nastere, care au nevoie, mai mult ca oricand, de un suport moral crescut din partea comunitatii.

“Centrul International Helen Doron English are ca misiune principala sustinerea educatiei timpurii, ca motor al dezvoltarii optime a fiecarui copil si ne dorim sa fim aproape de toti bebelusii si copiii ce au nevoie de sprijin din cadrul Spitalului Judetean Constanta. Am acceptat cu mare bucurie invitatia de a participa la aceasta minunata actiune caritabila si vom contribui cu inveselirea saloanelor, prin decorarea cu personajele animate din cursurile Helen Doron English, deoarece ne dorim sa-i stimulam pe bebelusi si pe copii in directia bilingvismului. Consideram ca micutii din sectia de Neonatologie au mare nevoie de un suport moral din partea comunitatii si scopul actiunii este sa le oferim o raza de speranta si culoare in viata lor si sentimentul ca nu sunt singuri”, declara stefania Filip, coordonatorul Centrului International Helen Doron English.

CONFERINTA DE PRESA
CONFERINTA DE PRESA ARE LOC JOI, 10 SEPTEMBRIE 2015, ORA 11, IN SALA DE CONFERINTE DIN CADRUL SPITALULUI CLINIC JUDETEAN DE URGENTA “SF. APOSTOL ANDREI” DIN CONSTANTA

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.