Bianca Tudor, fondator Elite Business Women

ELITE Business Women – comunitatea femeilor antreprenor din Romania – deruleaza, in 2017, programul “Media Kit pentru IMM-uri”. Proiectul educational este initiat in contextul in care 56,3% dintre romani au acces la Internet, Facebook a depasit 9,6 milioane de utilizatori in Romania, iar promovare in mediul online a devenit un “must-have” pentru orice companie.

In cadrul proiectului international, zeci de femei antreprenor de succes vor invata cum sa-si promoveze afacerea in mediul online si cum sa interactionam mai eficient cu publicul-tinta, in mediul virtual. Mai mult decat atat, beneficiarii proiectului vor avea acces la un public targetat, format din antreprenori, manageri, freelanceri, persoane in functii de conducere in companii multinationale, vor primit consultanta gratuita si un plan de promovare online si offline din partea organizatorilor.

“In Occident, multe dintre companii si-au deschis deja departamente de comunicare Social Media, iar Google si Facebook organizeaza zilnic cursuri si seminarii online gratuite, care vor acredita la nivel international milioane de specialisti in marketingul online. Este si randul mediului de afaceri din Romania sa evolueze la aceste standarde si sa inteleaga ca business-ului viitorului este strans legat de Internet si de cum reusesc antreprenorii sa se promoveze in acest mediu. In acelasi timp, tot mai multe companii romanesti au inteles deja necesitatea prezentei in online si sunt in cautarea de tineri calificati care sa gestioneze strategia de promovare a companiei in Social Media”, afirma Bianca Tudor, fondator Elite Business Women.

Femeile-antreprenor se pot afilia retelei Elite Business Women, accesand website-ul www.elitewomen.org.