teacher training annual conferenceIn fiecare an, cele 24 de Centre Educationale Helen Doron English din Romania organizeaza Conferinta Nationala, care in acest an se concetreaza pe tema: „The Benefits of Sharing Knowledge”. Inovatiile internationale din domeniul educatiei, precum si noutatile metodologice privind predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti vor sta la baza discutiilor managerilor si profesorilor.

Conferinta din acest an va avea loc in perioada 16-17 iulie 2016 in municipiul Brasov. Profesorii Helen Doron English din Romania vor avea oportunitatea de a fi pregatiti de trainer-ul Kim Schuetzhoffer, specialist cu experienta in formarea profesorilor pentru predarea limbii engleze dupa metoda inventata de profesorul britanic Helen Doron. Mark Rotter, coordonator Helen Doron Educational Goup pentru Europa de Est le va prezenta participantilor modalitatile prin care noile produse educationale aduc valoare procesului de invatare si va vorbi despre noua campanie internationala de responsabilizare sociala in care ii va invita sa se implice pe elevii din Romania. Master francizorii Helen Doron English din Romania vor discuta despre modalitatile prin care managerii centrelor educationale din tara noastra se pot dezvolta conform standardelor internationale. ”Sistemul de franciza ne-a permis sa dezvoltam Centrele Educationale conform standardelor internationale si ne-a ajutat sa avem mereu clare viziunea si misiunea dupa care ne ghidam activitatea. Parcursul fiecarui Centru Educational Helen Doron English este unic, dar impartasirea reusitelor si a incercarilor ne face sa simtim ca facem parte dintr-o familie si ca putem gasi solutiile impreuna. De aceea am ales ca tematica din acest an a Conferintei sa fie ”The Benefits of Shared Knowledge”, declara Cornel Barlea, Master Francizor Helen Doron English Romania Vest.

“Profesorii de limba engleza din centrele din Romania sunt foarte bine pregatiti, insa anual trebuie sa ii tinem la curent cu cele mai noi metodologii si produse educationale, pentru a se adapta la noile cerinte ale momentului si ale viitorului. Si anul acesta avem onoarea de a-l avea alaturi pe unul dintre cei mai buni traineri pentru limba engleza si ne dorim ca profesorii nostri sa implementeze noile practici in activitatea lor. In acelasi timp, am reusit sa implementam un nou concept de educatie in sistemul romanesc, si anume educatie prin invatare distractiva, deoarece studiile internationale au demonstrat ca prin activitati antrenante, pe placul copiilor, acestia pot invata mult mai repede si mai eficient”, declara Stefania Filip, Master Francizor pentru Helen Doron English Romania Sud-Est.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de peste 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.