Trimite SMS de 2 Euro la 8832 cu textul VLAD

Vladut este comoara familiei Ceban, este un baiat foarte ascultator, cu mult bun simt, mereu dispus sa ajute pe toata lumea. Din nefericire, viata a foarte extrem de dura cu el, iar la 13 ani lupta cu una dintre cele mai dureroase forme de cancer, care ii afecteaza oasele si ii pun viata in pericol.

Cand a aflat prima data de cumplita boala, medicii nu i-au dat vreo sansa de supravietuire, insa parintii nu s-au dat batuti si au cautat o a doua opinie medicala de peste hotare. Asa au aflat de Spitalul Medical Park din Istanbul, unde au fost salvati multi copii bolnavi de cancer din Romania si din Republica Moldova. Au trimis dosarul medical si se rugau zi si noapte ca medicii turci sa le dea o veste buna, oricat ar fi ea de mica.

“Cand am aflat cumplita veste, ne pierdusem deja orice speranta. Nu stiam incotro sa merge, ce sa facem. Vlad a fost singurul dintre noi care ne incuraja si ne spunea ca totul o sa fie bine. Ne era foarte greu sa credem asta, mai ales cand vedeam ca starea lui se deterioreaza de la o zi la alta. Speranta a reinviat intr-o dupa-amiaza, cand am primit un telefon din Turcia, iar minunatul doctor care ne trateaza acum baiatul, ne-a spus ca exista sanse mari ca Vladic sa se vindece complet. Am plecat repede in Istanbul, unde baiatul nostru a inceput, in regim de urgenta, tratamentul cu citostatice, si a efectuat o operatie complicata de inlaturare a formatiunii tumorale. De atunci pana acum au trecut peste 10 luni, iar starea copilului meu s-a imbunatatit vizibil. Au fost si momente mai grele, in care depresia il acaparase si suporta cu greu dureroasele sedinte cu citostatice, insa toate acestea au trecut iar Vladic este mai increzator ca niciodata. Mai avem de parcurs cateva luni de tratament. Suntem atat de aproape de o vindecare miraculoasa… Dumnezeu, doctorii, sprijinul vostru financiar, rugaciunile voastre, toate acestea contribuie la insanatosirea pruncului meu. Nu o sa uitam niciodata tot ceea ce ati facut pentru noi, chiar daca va suntem complet straini”, ne povesteste Rodica Ceban, mama lui Vlad.

Mesajul lui Vladut pentru noi

„Dragii mei prieteni virtuali, ati devenit familia mea in aceasta perioada si nu o sa uit niciodata ce ati facut pentru mine! Simt ca Dumnezeu v-a trimis sa ma paziti, ca sa nu plec prea repede dintre voi! Va port un respect profund si va iubesc enorm! Ajutorul vostru nu o sa fie in zadar! Voi lupta cu toate puterile mele, in aceasta perioada grea, ca sa ma fac bine! Vreau sa fac lucruri marete in viata! Vreau sa am o meserie care sa ajute si alti copii! Visez sa ma fac, intr-o buna zi, doctor de copii! Va promit ca daca o sa ma fac bine o sa invat zi si noapte ca sa imi ating acest vis! Pana atunci, rugati-va, va rog din tot sufletul, pentru mine, rugati-va pentru sanatatea familiei voastre! Nici nu stiti ce norocosi suntem, noi, oamenii, ca avem persoane drage care ne iubesc. Bucurati-va, zambiti mereu, imbratisati-va parintii, spuneti-le tot timpul ce simtiti pentru ei! Viata e asa de frumoasa cand te simti iubit! Sa ne auzim cu bine, dragii mei!”

Ne mai despart 30.000 din totalul de 86.000 Euro. Cum putem dona pentru Vlad?

Gratie oamenilor cu suflet mare din Romania si Republica Moldova, s-au strans peste doua treimi din costurile totale ale tratamentului. Vlad are acum nevoie de noi mai mult ca oricand, pentru a finaliza cu bine tratamentul complet. Donatiile se pot face prin transmiterea unui SMS de 2 Euro la 8832 cu textul “VLAD”, online pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/vlad-ceban/ sau prin transfer bancar, in conturile Asociatiei “Salveaza o inima”: RO05BTRL00701205W82870XX (cont in lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont in Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont in dolari).

Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 200 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 50.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se pe platforma online donatii de aproape 1.500.000 de Euro si peste 350.000 de Euro din campanii de donatii prin SMS. Pentru merite deosebite, Asociatia “Salveaza o inima” a fost nominalizata la mai multe gale importante dedicate ONG-urilor, printre care amintim: Gala “Oameni pentru Oameni” (2014, 2015 si 2016), Gala “Societatii Civile” (2016), Gala “Oamenii Timpului” (2015) si Gala “Zece Oameni de Valoare” (2016).