Magda Bei

Recent intoarsa de la Conferinta “They Have Succeeded” din Londra, in calitate Speaker si Ambasador al antreprenoriatului feminin, cunoscuta femeie de afaceri, Magda Bei, a reusit sa stabileasca parteneriate internationale si sa-si extinda afacerea in Marea Britanie.

Evenimentul de business, care a avut loc in data de 13 mai, a reunit peste 130 de femei de afaceri de success din Romania si din Regatul Unit, si a avut ca obiectiv principal promovarea antreprenoriatului feminine, a modelelor de succes si internationalizarea afacerilor sale. Actiunea are loc in contextul in care, tara noastra, prin institutiile de stat, nu asigura inca un program cu rezultate vizibile care sa internationalizeze afacerile autohtone. In acest sens, evenimentele de business organizate de Elite Business Women sunt extrem de importante orientarea oamenilor de afaceri catre aceste piete emergente de interes.

Una dintre antreprenoarele, care cerceteaza de ani buni piata externa in scopul extinderii afacerii sale, este Magda Bei, care la varsta de numai 24 de ani, a reusit sa transforme o idee intr-o afacere de cateva milioane de euro, cu un imprumut de doar 5.000 de dolari. De atunci au trecut aproape 20 de ani, iar ambitia, determinarea, increderea si curajul au adus-o pe culmile succesului. Compania sa de productie de mobilier comercial customizat, Graphtec Design, a contribuit la imbunatatirea identitatii vizuale pentru companii multinationale de top, precum Coca Cola, Phillip Morris, Imaginarium, Doncafe, British American Tobacco, Roberto Bravo si Lukoil. Magda Bei coordoneaza o echipa de peste 120 de profesionisti, iar portofoliul sau are peste 36.000 de tipuri de produse durabile. Totodata, femeia de afaceri este implicata in mai multe actiuni de promovare a afacerilor coordonate de doamnele din Romania, in scopul internationalizarii lor si incurajeaza mii de femei sa-si deschida un business.

“Este o onoare sa fiu nominalizata ca Speaker pentru a doua oara la aceasta importanta conferinta de business si ma bucur enorm ca Londra a deschis usile antreprenoriatului feminin autohton. Romania are un potential fantastic in aceasta directie, iar rolul meu in calitate de ambasador al antreprenoriatului feminin a fost sa subliniez progresele pe care le-am facut in ultimii ani. Pana la ora actuala, peste 6.000 de femeie de afaceri s-au alaturat comunitatii noastre, iar alte mii de femei sunt incurajate si indrumate sa aleaga calea antreprenoriatului, in cadrul conferintelor, trainingurilor si evenimentelor de business la care particip in tara si in strainatate. Impreuna cu un numar tot mai mare de antreprenoare din Romania, am facut primii pasi in internationalizarea afacerilor romanesti, iar in anii care urmeaza, prin actiunile noastre de promovare, speram ca si alte femei de afaceri sa se simta incurajate si sa ne urmeze exemplul”, declara Magda Bei, CEO al Graphtec Design.