brianlorandDupa o cariera lunga cat o viata de om in domeniul dezvoltarii personale si profesionale, peste 70 de carti scrise si mai bine de 500 de corporatii care au beneficiat de consultanta lui, legendarul Brian Tracy revine in Romania in luna octombrie.

Brian Tracy este cunoscut in intreaga lume pentru pasii importanti pe care i-a facut in raspandirea fenomenului de crestere personala si profesionala. Dupa ce deja s-a familiarizat cu publicul roman, revine anul acesta pentru a sustine o conferinta dedicata antreprenorilor romani, care cuprinde ideile de baza ale unui MBA (n.r. master in administrarea afacerilor).

El insusi este un expert in administrarea afacerilor si un antreprenor de succes. A predat principii testate, in companii de renume mondial, precum: IBM, Ford, Suzuki, HP, Coca Cola, American Express, Ernst & Young si altele.Tehnicile pe care le va prezenta in 4 octombrie sunt adaptate publicului antreprenorial roman.

A scris o carte impreuna cu un trainer roman

Dupa ce a calatorit in peste 80 de tari, unde a sustinut cursuri si conferinte, anul acesta a publicat prima carte scrisa impreuna cu un roman. “Drumul tau catre succes”, semnata de Brian Tracy si Lorand Soares Szasz este un ghid practic, care contine 12 pasi concreti pentru a avea succes pe plan personal si profesional. Cartea a fost inca de la lansare un succes, fiind bestseller in magazinul online al editurii.Andreea Raicu a numit cartea scrisa de cei doi “o sursa imensa de motivatie, un exemplu practic de succes si un ghid al vietii pe care am visat-o”.

In 4 octombrie, pe scena in inima Transilvaniei

In 4 octombrie, va urca pe scena, in Cluj-Napoca, unde le da intalnire antreprenori romani. Timp de o zi va preda toate informatiile esentiale dintr-un MBA (master de administrare a afacerilor). Intregul curs cuprinde informatii de leadership, dezvoltare de produs, marketing, HR si vanzari.Mai multe detalii despre eveniment: http://www.briantracyromania.ro.