Ele au reusit (4)Datorita succesului avut in randul a peste 1300 de femei antreprenor din Romania, Conferinta “Ele au reusit” va trece granitele tarii, pentru a promova antreprenoriatul feminin romanesc si in Capitala Portugaliei. Evenimentul international este organizat de ELITE Business Women, in parteneriat Ambasada Romaniei la Lisabona si Institutul Cultural Roman din Lisabona si va avea loc in data de 28 septembrie 2016, incepand cu ora 18.00.

Manifestarea internationala si-a propus sa reuneasca antreprenorii romani de pretutindeni, sa prezinte modelele de afaceri de succes initiate de romance si sa arate beneficiile diversitatii si schimbului de know-how intre barbatii si femeile antreprenor. Invitatul special al conferintei este celebrul trainer international Filipe Carrera, care va sustine un seminar despre importanta “networking-ului” intr-o afacere si despre cele 5 metode simple prin care ne putem extinde reteaua, respectiv, afacerea la nivel international, un lucru din ce in ce mai uzual in societatea globalizarii.
In cadrul evenimentului, participantii vor dezbate subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin in Romania, probleme pe care le pot intampina femeile in calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reusit in fata esecului si, totodata, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor in lume.

Campania nationala „Ele au reusit” a avut loc deja in 6 orase: Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Rm. Valcea, Brasov si Iasi si a adus la un loc peste 1.300 de femei antreprenor, 70 de Speaker-i si mentori si peste 120 de parteneri.

”ELE AU REUSIT este un ghid nescris al antreprenoriatului feminin, care vine sa inspire la nivel national si sa transmita un mesaj pozitiv: ”Da, se poate si in Romania”! Ideea a aparut ca urmare a nevoii de a avea mai multe modele de femei antreprenor, de a cunoaste succesele, provocarile si motivatia acestor femei. Acestea sunt din ce in ce mai importante pentru piata globala, nu doar in calitate de lucratori sau consumatori, ci si in calitate de antreprenori, manageri si investitori. Campania nationala ”Ele au reusit” este un tur de forta care aduce impreuna nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne si domnisoare antreprenor care NU sunt vedete, nu au nimic regizat in spate, ci pur si simplu reusesc sa performeze cu ajutorul muncii si a ambitiei. Anul acesta, Europa si-a deschis portile pentru toate romancele antreprenor, iar prima astfel de conferinta internationala va avea loc la Lisabona (28 septembrie), urmand ca la sfarsitul anului sa extidem evenimentul si la Londra”, a declarat Bianca Tudor, presedintele ELITE Business Women si organizatorul campaniei.