Group_Fun-2O data cu inceperea noului an scolar 2016- 2017, o companie de top din Constanta ofera angajatilor cursuri de limba engleza pentru copiii lor, concepute dupa o metoda unica in lume, care a scolit peste 2 milioane de copii. Actiunea face parte dintr-un proiect international implementat de Centrul International Helen Doron English in Romania si are ca obiective majore adaptarea educatiei copiilor la rigorile societatii globalizate si implicarea familiilor echipelor de angajati in procesul de cunoastere.

Astfel, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 16 ani ai angajatilor de la compania Chimpex se vor putea bucura de cursuri unice in lume, concepute dupa o revolutionara metoda dezvoltata de catre lingvistul britanic Helen Doron in urma cu peste 30 de ani, cu scopul de a-i ajuta pe copii sa invete limba engleza ca limba materna. Metoda lingvistului britanic este prezenta in peste 30 de tari din lume, unde peste 2 milioane de copii au fost educati in spiritul Helen Doron, al invatarii distractive. Specialistul in educatie Stefania Filip, coordonatorul proiectului, ne explica faptul ca acest concept nou de educatie aduce copiilor bucuria de a invata intr-un mediu relaxat si in acelasi timp stimulativ pentru elevi, unde experienta multi-senzoriala este esentiala in procesul de invatare si ii ajuta pe copii sa memoreze pe termen lung si, mai mult decat atat, ii ajuta sa gandeasca direct in limba engleza.

Specialist in educatie: “Invatatul nu trebuie sa reprezinte un lucru stresant pentru copii”

Un numar tot mai mare de parinti cauta moduri de a-i stimula pe copiii lor sa invete limba engleza fara presiune, pentru a elimina din stresul scolar care vine odata cu procesul de invatare, iar metoda de invatare a limbii engleze Helen Doron English ii aduce pe elevii sai intr-o noua etapa educationala, cea a invatarii intuitive a notiunilor predate la clasa. “Specialistii nostri sunt pregatiti an de an de catre traineri internationali pentru a-i invata pe elevi limba engleza ca limba materna intr-un mod natural, care ii determina pe copii sa-si doreasca sa invete si mai multe lucruri. Metoda Helen Doron English include si pregatirea pentru examenele internationale de testare a limbii engleze, precum Cambridge ESOL Examinations. Practic, elevii invata la cursuri si cum sa reuseasca in mediul academic, dar si in cel informal, de tip conversational. Este o bucurie sa vedem copii dornici sa invete si ne bucuram de acest parteneriat alaturi de compania Chimpex, care are o deschidere deosebita pentru educatie de calitate si care se implica in viitorul copiilor angajatilor sai. Incepand din luna septembrie, ii asteptam cu mare bucurie pe noii elevi la cursuri”, mentioneaza Stefania Filip, managerul centrelor Helen Doron English Constanta si master francizor pentru zona de Sud-Est a tarii.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English. Centrul International Helen Doron English din Constanta a fost nominalizat la Gala “Zece Oameni de Valoare pentru Constanta”, pentru prestigioasa activitate din domeniul educatiei copilului.